„Avengers: Endgame” se va relansa în cinema, de data asta cu scene noi

Dacă credeai că ai scăpat de entuziasmul la nivel mondial iscat de „Avengers: Endgame„, mai gândește-te, pentru că filmul urmează să fie lansat a doua oară în cinematografe, de data asta cu scene noi în plus, care nu au apărut în prima versiune.

Vestea a venit direct de la președintele Marvel Studios, Kevin Feige. Acesta a oferit noutățile în cadrul interviurilor de presă pentru „Spider-Man: Far From Home” din Londra, după cum arată ComicBook: „Vom face asta. Nu știu dacă s-a anunțat. Și nu știu nici cât… Da, o facem weekend-ul următor”.

Feige a vorbit și cu cei de la Screen Rant cu privire la acest lucru: „Dacă stai să te uiți la film, după credite, va fi o scenă ștearsă, un mic tribut, și câteva surprize”.

Ai crede că cei de la Marvel vor să facă o surpriză fanilor de pretutindeni atât prin prelungirea timpului în care „Avengers: Endgame” va putea fi văzut pe marele ecran, cât și prin oferirea de scene noi. Însă un motiv ar putea și faptul că Marvel caută să ocupe cu acest film primul loc la box office din toate timpurile.

„Avengers: Endgame” a făcut 2.743 de miliarde dolari la box office. Cu toate astea, tot nu a bătut filmul „Avatar”, regizat de James Cameron, care încă domină recordul global de încasări la box office, cu 2.788 de miliarde de dolari pe care i-a încasat.

Totul s-ar putea schimba însă dacă „Avengers: Endgame” ar mai poposi ceva timp prin cinematografe, fiind relansat cu pretextul adăugării de scene noi. Tactica ar putea să îi ajute pe cei de la Marvel să doboare recordul concurenței și să scrie astfel istorie – asta dacă va funcționa, desigur.

Un alt avantaj al relansării ar putea veni și din prisma faptului că în câteva săptămâni se va lansa „Spider-Man: Far From Home„, film în care acțiunea se petrece după evenimentele din „Avengers: Endgame”. Astfel, evenimentele ultimului film Marvel ar putea fi recapitulate de fani și ar rămâne proaspete în mințile acestora, exact la timp pentru a se bucura cum se cuvine de noile aventuri ale lui Spider-Man.

Citește și:
Sursa: LAD Bible