Spider-Man: Far From Home apare în primul teaser oficial care te lasă confuz

Spider-Man se întoarce pe marile ecrane și a apărut deja primul teaser oficial pentru filmul Spider-Man: Far From Home. Într-adevăr, celebrul personaj Marvel nu moare, până la urmă, chiar dacă în Avengers: Infinity War ai văzut altceva.

Peter Parker, alias Spider-Man, interpretat de Tom Holland, are o revenire spectaculoasă pe marile ecrane după filmul Spider-Man Homecoming, în care actorul a avut șansa să se remarce într-un rol bine interpretat, chiar dacă destul de neobișnuit pentru mulți fani Marvel.

Spider-Man: Far From Home este filmul care va urma după Avengers: Endgame. Premiera este anunțată pentru 5 iulie și continuă, cumva, povestea universului Marvel atât de complex, care pare că se complică tot mai mult.

În afară de un puști nou în rolul Omului Păianjen și de un costum foarte modern și smart, dăruit de Tony Stark, ultimele două filme Spider-Man (cu tot cu cel care va apărea anul acesta), nu par să aducă ceva nou.

Povestea este aceeași, dar regizorul Jon Watts a “internaționalizat” puțin personajul, ca să nu-ți pierzi timpul uitându-te la același veșnic adolescent Peter Parker care luptă mereu cu aceiași antagoniști în New York.

În teaserul publicat pe 15 ianuarie, Peter va avea parte de noi aventuri în care trebuie să-și pună la bătaie superputerile și supercostumul de la Iron Man, ca să-și salveze prietenii. Doar că, acțiunea nu se mai petrece în Manhattanul cu care te-ai familiarizat deja, ci peste Atlantic, pentru că personajul pleacă în vacanță în Europa cu colegii săi de clasă.

Se simte aici acea fascinație a americanului de rând care ia pentru prima dată contact cu lumile europene care îi sunt atât de străine. Aproape că te amuză și pe tine această atitudine puerilă tipică americanilor, dar Peter urmează să cunoască aici un nou dușman: Mysterio.

Tu deja cunoști acest personaj negativ din benzile desenate și din desenele animate care se difuzau la televizor pe la începutul anilor 2000, dar Jon Watts pare că l-a conturat altfel pe Mysterio.

Tot în teaser îți este dezvăluită întâlnirea dintre Colonelul Nick Fury, de la S.H.I.E.L.D.

Marvel s-a cam grăbit să divulge detalii despre și din noul film Spider-Man, în timp ce Avengers: Endgame va avea premiera abia pe 26 aprilie. Acum, cu siguranță știm că acțiunea filmului Răzbunătrii vor lua o turnură neașteptată.

Citește și: