Stan Lee a fost abuzat: cine a fost arestat în cazul creatorului Marvel

Stan Lee a fost abuzat: cine a fost arestat în cazul creatorului Marvel

Stan Lee a murit la finele anului trecut, pe 12 noiembrie 2018, dar ultimii ani din viața creatorului Marvel au fost unii foarte dificili, din cauza celor care au profitat de el.

Mulți asociază numele lui Stan Lee cu tot ce înseamnă Universul Cinematografic Marvel și nu se înșeală. Pe lângă faptul că imaginația sa s-a aflat în spatele unora dintre cei mai renumiți super eroi, chiar și la o vârstă avansată, s-a implicat activ în producția lung metrajelor care au făcut valuri la box office în ultimul deceniu. Pentru câteva secunde, a reușit să fie prezent în toate filmele cu Avengers, Iron Man, Thor, Spider Man și nu numai.

Din păcate pentru Lee, în ultimii ani din viață, a fost implicat în mai multe procese pentru a prelua controlul unei mari părți din averea sa. Cele mai multe dintre ele au fost însă fără succes și mulți oameni s-au îmbogățit în mod ilegal, pentru că au petrecut timp pe lângă el.

La începutul anului trecut, a apărut online un raport conform căruia au profitat mai multe persoane de creatorul Marvel, mai ales în ultimii ani. Lista îi includea pe Keya Morgan – manager de afaceri, Jerry Olivarez (responsabil de imagine – publicist), Max Anderson (manager de călătorie) și, nu în ultimul rând, fiica sa, J.C. Lee.

Deși Stan Lee a negat informațiile apărute în presă la momentul respectiv, după decesul scriitorului, dovezile au devenit de necontestat. Din acest motiv, la începutul acestei luni, a fost emis un mandat de arestare pentru Keya Morgan cu cinci capete de acuzare. Lista include include abuzarea unui vârstnic, fraudă, fals și sechestrare falsă.

Conform celor de la Deadline, fostul manager de business al lui Stan Lee a fost arestat sâmbătă în Arizona și urmează să fie transferat în custodia Poliției din Los Angeles. Morgan intrase în anturajul lui Lee în 2017, dar în 2018 era deja subiectul unui ordin de restricție din partea artistului.

Citește și:
Sursa: Deadline
Etichete: