Avengers: Endgame a scăpat pe internet: cât de gravă este problema Marvel

Avengers: Endgame a scăpat pe internet: cât de gravă este problema Marvel

Avengers: Endgame are premiera peste câteva săptămâni. Din păcate pentru Marvel, o bucată importantă din cel mai așteptat film al anului a scăpat pe internet.

Interesul pentru Avengers Endgame a atins cote surprinzătoare în ultimele săptămâni. Din momentul în care s-a anunțat disponibilitatea biletelor pentru premieră, a depășit toate recordurile. După lansare, are mari șanse să devină cel mai profitabil film Marvel creat vreodată.

În contextul în care Infinity War a generat peste două miliarde de dolari la nivel global, dintre 678 de milioane doar în Statele Unite, este puțin probabil ca cifrele pentru Endgame să fie mai jos. Din păcate pentru Marvel însă, clipul din noul film care a scăpat pe internet are mari șanse să afecteze negativ încasările.

Cineva care a participat la o vizionare a filmului Avengers: Endgame în urmă cu câteva zile, a publicat online un clip de patru minute și 30 de secunde din film. Ai crede că respectiva bucată se apropie destul de mult de durata unui trailer, dar include câteva momente foarte importante ale peliculei. În plus. răspunde unor întrebări foarte arzătoare din Infinity War și din trailerele care au fost deja publicate oficial pentru viitorul Avengers.

Pe lângă faptul că internetul este mare și cineva îți poate strica experiența vizionării cu spoilere, mulți fani s-ar putea să reacționeze radical la situație și să-i pedepsească pe cei de la Marvel. Nu este exclus să vezi clipul, să te enervezi și să decizi că nu mai are rost să te duci la cinema. Acesta este un scenariu care i-ar costa foarte mult pe producători.

În teorie, ei s-au străduit foarte mult să păstreze secretul. Unii sunt de părere că până și unele secvențe video incluse în trailerele de până acum nu vor face parte din Avengers Endgame. Aparent, au fost create expre ca să nu-ți dai seama de ceea ce se va întâmpla în film. Din păcate, internetul reușește din nou să strice ceva bun.

Citește și: