Apple ar putea lansa căștile wireless AirPods 2 mai deveme decât credeai

Apple ar putea lansa căștile wireless AirPods 2 mai deveme decât credeai

Poate că telefoanele iPhone nu se mai vând la fel de bine ca în trecut, dar nu și accesoriile precum AirPods. De aceea, compania pregătește AirPods 2 și le-ai putea cumpăra mai devreme decât crezi.

Cei de la Applesfera, care citează o sursă de la o companie care se ocupă de distribuția produselor Apple, raportează că firma americană ar plănui să lanseze AirPods 2 pe 29 martie.

Acea persoană ar fi văzut un screenshot cu AirPods 2 și cu data de vânzare de 29 martie 2019. Acesta nu este prima dată când data este vehiculată. În februarie, a mai apărut un alt raport în care era semnalat faptul că Apple plănuiește să lanseze, în sfârșit, încărcătorul wireless AirPower, AirPods 2 și alte modele de iPad-uri pe 29 martie.

Se pare că Apple se pregătește să găzduiască un eveniment în care să anunțe aceste lansări de hardware, dar și lansarea serviciului de streaming video și cel de știri. Toate pe 25 martie.

Ce are în plus AirPods 2? În primul rând, se vorbește despre încărcarea wireless. Acesta ar fi disponibilă pe acestă versiune. Ar avea sens deoarece ar lansa și AirPower și astfel ai putea să-ți încarci și telefonul și căștile de pe un singur dispozitiv.

La un moment dat se vorbea că Apple avea în plan să adauge senzori biometrici la interiorul micilor gadgeturi. Astfel, ar putea să-ți măsoare ritmul cardiac și să te poți lipsi de un alt device dedicat care să facă asta pentru tine.

De asemenea, rămâne de văzut dacă Apple vrea să integreze și asistentul Siri în căști.

Totuși, un alt raport arata că Apple nu ar lansa AirPods 2 până în toamnă, în timp ce carcasele de încărcare wireless ar fi disponibile din primăvară.

Așadar, încă nu știm ce să credem și vom vedea dacă Apple decide să lanseze noile căști AirPods 2 în primăvară sau va aștepta până la toamnă, odată cu noile iPhone-uri.