28 ian. 2019 | 17:30

Dacă vrei să arăți ca Thor, atunci trebuie să încerci aplicația asta

ACTUALITATE
Dacă vrei să arăți ca Thor, atunci trebuie să încerci aplicația asta

Dacă l-ai admirat pe Chris Hemsworth în rolul lui Thor din filmele cu super eroi Marvel și te-ai gândit că ai vrea să arăți și tu ca el acum ai parte de o aplicație de fitness care să te ajute.

Poate că te-ai gândit ce mănâncă și cum se antrenează vedete ca Chris Hemsworth pentru rolurile din filmele ca Avengers. Acum ai și un răspuns. Aplicația Centr conține exercițiile fizice pe care le face actor, exerciții de mindfulness, dar îți spune și ce să mănânci.

Secțiunea de exerciții fizice a aplicației de fitness are exerciții de 20 sau 40 de minute pe care le poți face acasă sau la sala de forță și altele noi vor fi lansate săptămânale și vor include exerciții de box, HIIT (High intensity interval training), yoga etc.

La fel ca la multe alte aplicații de fitness și pe Centr poți seta țeluri și poți să notezi progresul făcut și să setezi nivelul de intensitate al exercițiilor fizice.

Ceea ce aduce în plus aplicația de fitness sunt acele exerciții de mindfulness și Centr promite medidații ghidate, exerciții de creșterea încrederii în sine, ceva numit „sleep vizualizations” și va conține și alte sfaturi pentru a scăpa de stres.

Planul de nutriție este probabil cea mai așteptată funcție a acestei aplicații deoarece este ușor să tragi de fiare, dar mai greu să urmezi un regim potrivit pentru sculptarea mușchilor. Acest regim poate fi schimbat în funcție de restricțiile alimentare (gluten, vegan etc).

Hemsworth a dezvoltat aplicația cu cu soția sa Elsa Pataky, alături de mai mulți antrenori de fitness de la Hollywood, nutriționiști, instructoriyoga și pilates, un expert în meditație și alături de bucătari profesioniști. Ce să mai, toată lumea care are de zis ceva despre fitness a fost consultată pentru crearea Centr.

Aplicația de fitness nu este ieftină. În acest moment dacă vrei să o comanzi trebuie să te înhami la un abonament de 16 dolari pe lună. Aplicația este disponibilă doar pe iOS și va fi lansată oficial pe 4 februarie. Nu știm dacă Centr va ajunge și pe Android la un moment dat.