Avengers: Endgame – Ultimul film Avengers primește primul trailer și este wow

Avengers: Endgame - Ultimul film Avengers primește primul trailer și este wow

După o lungă perioadă de așteptare, Marvel a lansat primul trailer pentru ultimul său film, Avengers: Endgame, și este tot ce își puteau dori fanii.

Clipul a fost lansat sub denumirea „Marvel Studios’ Avengers – Official Trailer”, pentru ca fanii să aibă o surpriză cu privire la numele oficial, care apare abia la finalul trailerului.

Mai jos poți vedea trailerul, în toată gloria lui:

La început îl vedem pe Tony Stark/Iron Man pierdut în spațiu, unde înregistrează un mesaj pentru iubita lui, Pepper Potts. El îi spune că proviziile de mâncare și apă i s-au terminat de patru zile, iar cele de oxigen mai rezistă doar o zi, iar mesajul îl încheie spunându-i că va adormi gândindu-se numai la ea.

Mai apoi, îi vedem pe cei care au mai rămas în viață – Steve Rogers/Captain America, Natasha Romanoff/Black Widow, Bruce Banner/Hulk , Thor și Nebula – cum suferă în urma decimării cauzate de Thanos. Clint Barton/Hawkeye își face și el apariția în miezul trailerului.

Aproape de final, o vedem pe Black Widow spunându-i lui Captain America: „Asta o să funcționeze, Steve”. Răspunsul lui vine imediat: „Știu că va funcționa. Pentru că nu știu ce mă voi face în caz contrar”. Scena se topește în logo-ul Avengers, sub care apare cuvântul „Endgame”, dezvăluind titlul filmului. Imediat după, avem o scenă care ni-l arată pe Scott Lang/Ant-Man încercând să îi convingă pe Black Widow și Captain America să îi deschidă ușa de la intrare, înainte ca totul să se stingă în întuneric.

Deși trailerul este grozav, nu răspunde la atât de multe întrebări pe cât ar fi sperat fanii. Cu toate astea, există câteva lucruri pe care le știm oricum sigur cu privire la ultimul film Avengers – cum ar fi că mai multe personaje vor reveni la viață și că Thanos va avea o armă nouă – despre care poți citi AICI. În plus, fanii au destul de multe teorii interesante despre ce s-ar mai putea întâmpla, care îți vor ține de cald până când apare filmul – poți citi despre ele AICI și AICI.

Citește și: