Aceste noi imagini cu Samsung S11 te vor face să te uiți de două ori la cameră

Aceste noi imagini cu Samsung S11 te vor face să te uiți de două ori la cameră

Samsung Galaxy S11 va fi următorul flagship al companiei, iar acum avem câteva randări cu modelul, ca să știm mai bine la ce să ne așteptăm.

Noile randări ale telefonului de la Samsung arată un design complet diferit de ce ne-a obișnuit până acum compania în seria Galaxy. Cu siguranță, cel mai neobișnuit element este sistemul de camere de pe spate, care pare că va fi chiar mai mare decât cel de pe iPhone 11.

Noile imagini vin de la OnLeaks, o sursă care s-a dovedit destul de demnă de încredere în trecut. Evident, imaginile cu Samsung Galaxy S11 nu sunt unele oficiale și ar putea să existe diferențe între ce vedem aici și telefonul care va apărea în 2020.

Poți vedea viitorul telefon, din toate unghiurile, aici:

Ce specificații va avea Samsung Galaxy S11

Telefonul nu a fost lansat încă, însă zvonurile și presupunerile nu au ezitat să apară.

Potrivit informațiilor care vin de la cei care au realizat randarea, dimensiunile telefonului ar fi de 61.9 x 73.7 x 7.8 milimetri. Grosimea s-ar ridica până la 8.9 milimetri dacă ții cont de dimensiunea sistemului de camere de pe spate. Telefonul ar urma să aibă un cadru metalic și un spate din sticlă. Ecranul ar urma să măsoare 6.7 inchi. Cele mai multe indicii arată că va fi similar cu cel de la Note 10, cu margini mai subțiri.

Alte zvonuri despre Samsung Galaxy S11 indică un senzor al camerei principale de 108 megapixeli. Acesta va genera ulterior fotografii de 27 MP. De asemenea, compania ar urma să folosească o cameră de tip periscop pentru a obține un zoom optic mai mare. Eventual, acesta va fi de 5x, cum a făcut Huawei pe P30 Pro.

Flasghip-ul ar avea și un cip Qualcomm Snapdragon 865 și opțiuni 5G pentru toate variantele.

Cel mai probabil, Samsung va lansa noul flasgship la mijlocul lunii februarie, 2020.

Citește și:
Sursa: Mashable