Interes uriaș pentru UNTOLD 2020: ce au anunțat organizatorii

Interes uriaș pentru UNTOLD 2020: ce au anunțat organizatorii

Festivalul UNTOLD de anul viitor are o dată oficială și primele abonamente au fost puse în vânzare. Iar organizatorii tocmai ce au anunțat că interesul este uriaș.

Ediția UNTOLD 2020 se anunță una de succes, dacă iei în calcul anunțul organizatorilor. Miercuri, 20 noiembrie, au fost puse în vânzare primele 15.000 de abonamente. Care s-au vândut ca pâinea caldă.

Organizatorii festivalului susțin că toate abonamentele scoase la vânzare au fost epuizate în doar 30 de secunde. Da, jumătate de minut. Având în vedere interesul uriaș, a fost anunțată o nouă serie de abonamente, la prețuri începând de la 119 de euro plus taxe, ce va fi disponibilă miercuri, 27 noiembrie, tot la ora 14.

 „În doar 30 de secunde, peste 15.000 de fani ai Festivalului Untold și-au asigurat intrarea la unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din lume, Untold. Cei care nu au reușit să-și achiziționeze astăzi un abonament pentru ediția din 2020 mai au o șansă săptămâna viitoare. Miercuri 27 noiembrie, ora 14.00 e disponibilă o nouă serie de abonamente la prețuri speciale, începând de la 119 euro plus taxe. Acestea pot fi achiziționate doar de cei care s-au înregistrat pe untold.com”, au transmis organizatorii.

Când are loc UNTOLD 2020

UNTOLD 2020 va fi organizat anul viitor în perioada 30 iulie – 2 august. Organizatorii anunțau că sunt disponibile mai multe tipuri de bilete. Abonamentele General Access, de exemplu, sunt la preţul special de 109 euro plus taxe, din preţul final de 199 de euro plus taxe.

La această variantă de abonament fanii festivalului au posibilitatea să-şi facă check-in online gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziţia abonamentului. Dacă nu faci check-in în această perioadă, vei plăti suplimentar.

Mai există abonamentele General Access Flexi la preţul de 119 euro plus taxe, din preţul final de 214 euro plus taxe. La această variantă, participanţii au posibilitatea să-şi facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. Dacă alegi așa pachete pentru UNTOLD, e bine de știut că nu le poți returna din moment ce le-ai cumpărat.

Abonamentele General Access Risk Free la preţul de 122 euro plus taxe, din preţul final de 216 euro plus taxe, ei bine, înțelegi din nume ce fac. Cei care au achiziţionat abonamentul pot realiza check-in gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziţia acestuia şi îl pot returna cu până la cel puţin 14 zile înaintea de începerea festivalului. Cel mai bine e, însă, să stai cu ochii pe site-ul oficial UNTOLD, acolo unde apar toate noutățile.

La ediția trecută UNTOLD au luat parte peste 375.000 de participanţi din câteva zeci de țări. Ai mai jos aftermovie-ul ca să vezi cum a fost.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: