Supriză de la Samsung: ce telefoane ar putea lansa până la finalul anului

Supriză de la Samsung: ce telefoane ar putea lansa până la finalul anului

Samsung tocmai ce și-a lansat anul acesta noile vârfuri de gamă, dar se pare că pregătește o surpriză chiar în preajma sărbătorilor. Sursele susțin că s-ar pregăti să mai lanseze trei telefoane chiar înainte de sfârșitul anului.

Samsung nu se lasă și nu vrea să treacă anul fără să vină și cu alte surprize pentru fanii săi. Sud-coreenii au lansat recent noua generație Galaxy S10, disponibilă și în România de ceva vreme. Compania susține că e cel mai performant telefon de până acum, un model aniversar și al zecelea din seria Galaxy S care ne-a obișnuit cu ecrane foarte bune și cu diverse noutăți semnficative de la an la an.

Ai zice că sud-coreenii și-au cam făcut treaba pe anul ăsta. Dar nu e chiar așa, pentru că se pregătesc să lanseze încă trei telefoane până la finalul lui 2019.

Samsung ar vrea să lanseze trei telefoane noi

Potrivit unor surse apropiate companiei, sud-coreenii vor să lanseze alte trei modele anul acesta. Dacă informațiile sunt corecte, atunci ar putea fi vorba de Galaxy S10 Lite, Galaxy Note 10 Lite și Galaxy A51. Toate ar urma să apară în luna decembrie, adică fix în preajma sărbătorilor.

Ca să poți să vii cu un cadou inedit. Supriza pe care pregăti-o Samsung contrazice ultimele informații și, mai ales, ar putea da peste cap și lansare noului Galaxy S11, așteptat la primăvară. E motivul pentru care mulți specialiști din industrie se feresc să ia de bună această informație până când nu vor apărea anunțuri oficiale în acest sens.

De regulă, Samsung obișnuiește să vină pe final de an cu diverse accesorii, mai mult sau mai puțin accesibile. Noile telefoane le lansează, de regulă, în prima parte a anului. Cât despre noile telefoane anunțate pe surse, există și câteva specificații pe care le-ai putea găsi pe ele.

Spre exemplu, Galaxy S10 Lite ar putea fi echipat cu un display de 6,7 inci, memorie RAM de 8 GB și una internă de 128 GB. 

De asemenea, ar putea primi același procesor ca la familia S10 și o cameră triple-lens.

Citește și: