Laptopurile care îți arată ce vor profesioniștii într-un computer portabil

Laptopurile care îți arată ce vor profesioniștii într-un computer portabil

La IFA 2019, Acer a anunțat o serie nouă de laptopuri: ConceptD Pro. Asta după ce, în primăvară, compania a lansat prima serie de computere destinate celor care au nevoie de performanțe ridicate, în special în medii creative. Produsele de acum folosesc plăci video Nvidia Quadro.

În timp ce seria ConceptD lansată de Acer în aprilie 2019 era gândită pentru creatorii de conținut, graficieni, fotografi sau videografi, cea de acum, ConceptD Pro, extinde un pic domeniile de activitate până la ingineri în inteligență artificială, dezvoltatori de software sau specialiști în industrii unde e necesară puterea mare de procesare.

Sunt acum patru modele Acer ConceptD Pro: 9, 7, 5 și 3. După cum îți arată și numărul, cu cât crește acesta, cu atât crește și performanța. Mai jos le ai detaliate pe fiecare.

Acer ConceptD 9 Pro

Acer ConceptD 9 IFA 2019

Acest produs beneficiază de balamale Ezel Aero Hinge de tip CNC. Poate nu-ți zice nimic asta, dar, pe scurt, înseamnă că ecranul poate fi rotit, extins și înclinat. Ca display, folosește un panou de 17,3 inci 4K. Este validat PANTONE și acoperă 100% din gama de culori Adobe RGB. Mai are 32 GB memorie RAM și 16 GB VRAM.

Laptopurile ConceptD 9 Pro folosesc procesoare Intel Core până la i9 din a 9-a generație și placă video până la Nvidia Quadro RTX 5000. Totodată, produsul beneficiază și de un stylus EMR Wacom care se atașează magnetic la ConceptD 9 Pro.

ConceptD 7 Pro e mai mic și mai ușor

Acer ConceptD 7 IFA 2019
Acest model e echipat cu un ecran 4K de 15,6 inci și are o grosime de doar 17,9 mm. Greutatea e de 2,1 kilograme, ceea ce ar trebui să-l facă destul de portabil. Dispune de un procesor Intel Core până la i7 din a 9-a generație și Nvidia Quadro RTX 5000. Beneficiază tot de 32 GB RAM si 16 GB VRAM.

ConceptD 5 Pro poate fi cumpărat cu două tipuri de ecran

Acer ConceptD 5 IFA 2019

Acest model poate avea ecran IPS de 15,6 sau 17,3 inci, ambele cu rezoluție 4K UHD. E orientată către proiectare CAD complexă, animație și simulări de orice fel. Ca procesoare, pot fi Intel Core până la i7 din a 9-a generație și GPU Nvidia Quadro RTX 3000.

ConceptD 3 Pro e cel mai accesibil ca preț

ConceptD 3 Pro este destinat nativilor digitali, cum ar fi fotografi, studenți la design industrial, designeri de interior și grafică, dar și experților în social media sau creatorilor de conținut pentru YouTube. E echipat cu procesoare Intel Core până la i7 din a 9-a generație și grafică Nvidia Quadro T1000. Beneficiază și de cititor de amprentă.

Prețuri și disponibilitate pentru aceste laptopuri noi

  • ConceptD 9 Pro va fi disponibil în EMEA din luna noiembrie, la prețuri începând de la 5.499 euro
  • ConceptD 7 Pro va fi disponibil în EMEA din luna noiembrie, la prețuri începând de la 2.599 euro
  • ConceptD 5 Pro va fi disponibil în EMEA din luna decembrie, la prețuri începând de la 2.599 euro
  • ConceptD 3 Pro va fi disponibil în EMEA din luna noiembrie, la prețuri începând de la 1.499 euro
Citește și:
Etichete: