5 telefoane Digi ieftine: cum dai mai puțin de 50 de lei pe ele

5 telefoane Digi ieftine: cum dai mai puțin de 50 de lei pe ele

Digi are o super ofertă în derulare, la fix pentru vară. Printre telefoanele scumpe de care ți-am zis deja, ar trebui să știi de niște modele mai ieftine. E vorba de acele telefoane pe care dai mai puțin de 50 de lei. Cum e posibil?

Campania de acum de la Digi | RCS-RDS se numește „Oferta verii”. Grupul telecom o derulează până la final de iulie, iar lista e plină cu diverse modele numai bune. Treaba e că, în loc să dai toți banii pe loc, plătești lunar, în rate. Dintre telefoanele disponibile la Digi am aruncat o privire pe cele ieftine.

Cum iei de la Digi telefoane mai ieftine de 50 de lei pe lună

Primul telefon care sare în ochi este Motorola G7 Plus. E proaspăt intrat pe piață, are o cameră decentă și rulează cel mai nou Android. Apoi este Huawei P20 Lite, care a făcut o impresie bună încă de când a intrat în oferta magazinelor. Acesta a fost lansat în 2018.

Pe listă mai sunt Huawei P Smart lansat anul acesta, dar și Xiaomi Redmi Note 6 Pro, pentru cine vrea un telefon mai mare. Iar când vine vorba de baterie, Motorola G7 Power te asigură că ai energie cât îți trebuie, când îți trebuie. Toate acestea sunt disponibile în oferta Digi pentru vara asta și costă 50 de lei sau mai puțin, pe lună. Toate sunt cu avans zero.

Cum n-ai de plătit avans, rămâne doar rata. Aceasta e achitată în factura Digi. Tot ce trebuie să faci e să te portezi în rețeaua grupului Digi | RCS-RDS. Ca finanțare sunt două variante prin două bănci cu prezență locală: ING Acum și UniCredit Consumer Financing. Sunt 24 de rate egale, comisioane zero și se acordă pe loc în magazinele operatorului. Abonamentul Digi, dacă iei unul singur, costă doar cinci euro pe lună.

În ceea ce te privește pe tine drept client, trebuie să ai minimum 18 ani și maximum 61 de ani (pentru femei) sau 63 de ani (pentru bărbaţi). Veniturile trebuie să fie de minimum 1.000 lei, din salarii sau pensii. Oferta e valabilă doar până pe 31 iulie. Ai toate detaliile pe site.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: