Telefoanele Digi ieftine: ce Huawei poți să iei fără să te doară capul

Telefoanele Digi ieftine: ce Huawei poți să iei fără să te doară capul

Digi are o super ofertă pentru vară. Telefoanele Huawei sunt pe listă și de data asta le iei la preț foarte mic. Ce ai disponibil și cum le prinzi la preț bun?

Chiar dacă ți-ai făcut bugetul pentru vara asta strict pentru vacanțe, oferta Digi îți arată că poți să iei ceva bun. Huawei are câteva modele la acest operator, iar prețurile sunt foarte bune. Totodată, ar trebui să iei în calcul un telefon nou, dacă vrei să faci o mulțime de poze bune pe unde ajungi.

Cum iei de la Digi telefoane Huawei la preț mai mic

Grupul Digi | RCS-RDS are o campanie pentru vara aceasta prin care poți să iei la preț mic diverse telefoane, de la diverse companii. Campania se numește „Oferta verii”.

Tot ce trebuie să faci e să vii cu numărul în rețeaua Digi | RCS-RDS și ai telefoane în rate, fără dobândă, și cu avans mai mic sau mai mare. Contează foarte mult ce model vrei să cumperi. Dar dacă tot te bagi la rate măcar să fie unul bun. Ca finanțare sunt două variante prin două bănci cu prezență locală: ING Acum și UniCredit Consumer Financing.

Sunt 24 de rate egale, comisioane zero și se acordă pe loc în magazinele operatorului. Abonamentul Digi, dacă iei unul singur, costă doar cinci euro pe lună. Ca să cumperi orice telefon de la operator, prin acest sistem de rate, trebuie să ai cetăţenie română şi domiciliu in România.

Mai trebuie să ai minimum 18 ani și maximum 61 de ani (pentru femei) sau 63 de ani (pentru bărbaţi) și venituri de minimum 1.000 lei, din salarii sau pensii. Oferta e valabilă doar până pe 31 iulie. Ai toate detaliile pe site.

În ceea ce privește telefoanele, peste weekend a venit o veste excelentă de la Donald Trump, președintele Americii. Acesta a spus că toate companiile americane își pot relua parteneriatele cu Huawei. Astfel, de la modele entry-level la cele premium, nu mai stai cu grija că rămâi fără serviciile Google pe ele.

La Digi, de exemplu, ai Huawei P30 Pro cu 395 lei avans și 146 lei pe lună. Ai și Mate 20 Pro cu 391 lei avans și 142 lei pe lună rata. Totodată, poți să te orientezi spre un P30 Lite care are un avans de zero lei, iar rata este de 68,5 lei pe lună.

Citește și: