Telefoane Digi bune pe care le iei extrem de ieftin: ce ofertă ai acum

Telefoane Digi bune pe care le iei extrem de ieftin: ce ofertă ai acum

Digi are în derulare o campanie excelentă, dacă vrei un telefon nou. De la iPhone la Samsung și Huawei, acestea sunt cele mai bune modele. Iar prețul e cel puțin impresionant, dacă te muți la Digi.

Poate că deja ți-ai făcut bugetul pentru vara asta cu toate vacanțele la care ai visat. Nu ți-ar strica însă un super telefon cu care să faci poze și să filmezi vacanțele. Așa că oferta Digi îți arată că poți să iei ceva bun, cu bani puțini, dacă respecți câteva condiții. Sunt telefoane de la Apple, Samsung, Huawei și nu numai. Iar prețul e excelent, dacă îl raportezi la lună.

Campania se numește „Oferta verii”, iar grupul Digi | RCS-RDS o derulează până la final de iulie. Astfel, prinzi un telefon la preț bun la fix înainte de Untold, de exemplu.

Poți să iei Samsung Galaxy S10 Plus de 128 GB cu avans de 215 lei și 166 lei pe lună. Poți să iei Huawei P30 Pro cu avans de 395 de lei și rată lunară de 146 de lei. Iar un iPhone Xs de 64 GB te costă un avans de 1.939 lei și o rată lunară de 165 lei. Totodată, că ziceam de poze și video, te poți orienta spre un Huawei Mate 20 Pro. Dai 391 lei avans și mai dai 142 de lei pe lună.

Cum profiți de oferta Digi pentru telefoane bune

Ideea e că avansul îl plătești pe loc, iar rata o plătești în factura Digi. Tot ce trebuie să faci e să te portezi în rețea. După cum ai văzut, ai telefoane în rate, fără dobândă, și cu avans mai mic sau mai mare. Ca finanțare sunt două variante prin două bănci cu prezență locală: ING Acum și UniCredit Consumer Financing.

Sunt 24 de rate egale, comisioane zero și se acordă pe loc în magazinele operatorului. Abonamentul Digi, dacă iei unul singur, costă doar cinci euro pe lună.

În ceea ce te privește pe tine drept client, trebuie să ai minimum 18 ani și maximum 61 de ani (pentru femei) sau 63 de ani (pentru bărbaţi). Veniturile trebuie să fie de minimum 1.000 lei, din salarii sau pensii. Oferta e valabilă doar până pe 31 iulie. Ai toate detaliile pe site.

Citește și: