10 glume despre vânzarea Telekom la care ar râde și directorul Telekom

10 glume despre vânzarea Telekom la care ar râde și directorul Telekom

Spre finalul lui mai s-a discutat că Telekom ar fi de vânzare. Bine, era de vânzare de dinainte, dar acum discuția ar fi avansat serios. La un pic mai bine de-o lună distanță aflăm că e în continuare de vânzare. Germanii de la Deutsche Telekom și grecii de la OTE ar grăbi vânzrea operațiunilor locale.

Orange, grupul local Digi | RCS-RDS, un grup din Rusia și un bulgar ar fi pe lista celor dornici să cumpere Telekom. Asta înseamnă pachetul de servicii mobile, dar și cele fixe. Ținta multora e însă doar operatorul mobil, controlat prin grupul OTE. Partea de servicii fixe ține de fostul Romtelecom.

Ofertele pentru grupul Telekom au fost depuse în urmă cu aproape două luni. De atunci, cei interesați au avut acces la datele necesare ca să știe ce cumpără. Procesul e coordonat de banca de investiţii Barclays. Orange e ultimul nume surpriză. Operatorul ar dori să achiziționeze fostul Romtelecom pentru a-și completa oferta de servicii de telefonie mobilă cu servicii de comunicații fixe, adică internet fix și cablu TV.

Până când se vor clarifica lucrurile, am revenit cu deloc populara, destul de detestata și cât de cât apreciata rubrică „10 glume despre…”. După Huawei, IKEA și Yango, a venit rândul acestui operator care-i ca o căprioară în lumina farurilor.

10 glume cu haz de necaz pentru Telekom

Telekom se vinde atât de greu, încât patronii vor să-l dea la pachet cu un kil de cireșe, un pepene și patru mici în Obor.

În loc de hashtagul #NetLiberare, acum operatorul se gândește să schimbe în #NeVânzare.

Telekom se vinde atât de greu, încât proprietarii vor să pună semnul „fier vechi” pe firma că poate se îndură cineva. Chiar dacă nu se vinde, măcar e furată și-i scapă de migrene.

Ultima dată când a existat un investitor dornic să cumpere Telekom, a dispărut în Triunghiul Bermudelor cu tot cu banii de investit.

Pentru Telekom prețul e corect. Adică oricât ai da, tot primești mai puțin decât te aștepți.

Telekom stă atât de prost, c-au rugat-o pe mama lui Cherecheș, primarul din Baia Mare, să cumpere. Sigur i-au mai rămas bani după ce l-a împrumutat pe fiul ei.

Șerban Nicolae a amenințat că are poze cu Telekom când face diverse „gesturi” ca să atragă investitori.

S-a vorbit atât de mult de vânzarea Telekom, încât și cei care ar fi băgat bani serioși se gândesc dacă nu pot face de la zero totul.

În mai puțin de-o lună de când s-a discutat despre vânzarea Telekom, nemții și grecii deja au schimbat 10 directori și nimeni din presa românească nu le-a reținut numele.

La o adică, Telekom nu e într-o situație atât de proastă. Vinde cartele la Mega Image și caută o extindere spre buticurile de cartier, vânzătorii de loz în plic și un parteneriat strategic cu IKEA: cumperi un hotdog, primești abonament pe viață cu 4G Nelimitat.


Disclaimer: iRaportul lui Titus A. Technicus este o rubrică pamflet care tratează actualitatea într-o notă umoristică. Fiecare articol al acestei rubrici trebuie tratat ca atare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: