10 glume despre IKEA Pallady pe care ai fi vrut să le faci

10 glume despre IKEA Pallady pe care ai fi vrut să le faci
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

IKEA Pallady „și-a deschis porțile” și s-au dat lupte similare cu ce vezi în Craiova într-o zi banală de duminică. Altfel, s-a vândut, s-a cumpărat și s-a rămas cu ceva impresii. Am și eu câteva.

Îndrăgita și, printre agențiile de PR, detestata rubrică „10 glume despre” a revenit cu aceeași forță moderată ca să-ți aducă aminte că în România s-au mai întâmplat lucruri. De data aceasta e vorba de IKEA Pallady, adică magazin din franciza cunoscută de apropiați și drept „drujba lui Dumnezeu”.

Pe 24 iunie, într-o zi leneșă de luni, IKEA a deschis magazinul acela pe care l-a tot promis: Pallady. Astfel, cei care descoperă acea zonă n-o mai fac doar pentru ieșirea pe autostradă sau Jumbo, acest IKEA pentru cei plătiți cu minim pe economie. În fine, Jumbo n-are hot dogi sau restaurant mișto, așa că-i de înțeles de ce pierde.

Pe scurt, IKEA Pallady a vândut de-a rupt: 10.870 de hot dogi, bonuri medii de 181 lei, 129 de mese de-alea pe care nu le iei că ai vreun scop cu ele, ci că-s ieftine și 3.119 prosoape de baie care vor sfârși pe plajă sau date cadou.

Glumele despre IKEA Pallady pe care le puteai da și tu, dar ți-a fost jenă

Cine s-a lăsat de fumat în anii ’90 ani a avut, în sfârșit, bani de-un dormitor IKEA.

Mai mulți cetățeni din zonă așteptau să se deschidă IKEA și să moară Iliescu. Magazinul e de acum deschis, iar fostul președinte a ajuns, din nou, la spital.

19.777 de români au fost la magazin în prima zi. Practic, e ca și cum a venit tot Blajul în vizită la București.

Doar metroul din Drumul Taberei și autostrăzile din România ce-au durat mai mult decât magazinul acesta.

Magazinul a fost deschis la timp dacă e să arunci o privire pe evaluarea națională și, în curând, pe cele de la bacalaureat.

Faptul divers frumos e că sunt 600 de angajați și 550 de locuri la restaurant. Sigur, nu-i cantină pentru ei, dar la o adică n-ar putea să stea toți la masă.

Toți cei care se laudă că mănâncă sănătos au zis că la hot dogi nu se pune problema

Până la urmă avea nevoie și zona aia de un showroom în care să faci poze și să știi ce mobilă comanzi de la alții, mai ieftin. Drumul până în Băneasa era prea lung.

Nu poți să te miri c-a fost coadă la IKEA, că oricum nu muncește nimeni în țara asta. Pur și simplu n-au mai stat pe Facebook câteva ore.

La o adică, IKEA n-ar fi deschis un magazin nou dacă era gata la timp metroul spre Băneasa. A fost însă mai rentabil să bage 90 de milioane de euro în locația de-acum decât să mai aștepte după linia aia punctată care-i magistrala spre aeroport.


Disclaimer: iRaportul lui Titus A. Technicus este o rubrică pamflet care tratează actualitatea într-o notă umoristică. Fiecare articol al acestei rubrici trebuie tratat ca atare.

Citește și:
Etichete: