21 iun. 2018 | 16:33

Cel mai nou telefon ZTE e o dovadă că nu toți chinezii copiază

ACTUALITATE
Cel mai nou telefon ZTE e o dovadă că nu toți chinezii copiază

ZTE trece printr-un moment destul de prost în relația cu America. Nu se reflectă însă în dezvoltarea telefoanelor, așa că uite cum ar putea arăta nubia Z18.

În timp ce Huawei a decis să copieze designul iPhone X, lucru realizat cu succes și de Xiaomi, Oppo, Vivo și acum ZTE încearcă să facă ceva diferit. După ce-am văzut ideea Oppo de-a implementa în Find X un mecanism special pentru cameră, ZTE merge pe-o margine cât mai îngustă pe care o cameră de selfie nu mai are loc.

ZTE nubia Z18 e un ecran cu margini înguste și niciun ecran crestat. Pe o rețea socială din China a fost publicată o imagine în care poți vedea telefonul în aplicația pentru cameră foto. Partea de sus e mai subțire decât cea de jos, eventual cu suficient spațiu cât să încapă un difuzor, iar partea de jos e un pic mai lată.

Această poză nu e suficient de bună ca să vedem dacă jos e o cameră pentru selfie, dar nu ar fi exclus ca ZTE să renunțe cu totul la acest modul.

ZTE nubia Z18 leak

Alte informații despre telefon, ajunse până acum online, arată că folosește un procesor Qualcomm Snapdragon 845, dar și memorie RAM de 6 și 8 GB. Spațiul de stocare, deloc surprinzător, va fi de 128 GB sau chiar de 256 GB. Se prea poate să urmeze rețeta Xiaomi, OnePlus cu două versiuni la prețuri diferite.

Mai rămâne de aflat dacă are cititor de amprente pe spate. Cum pe față nu poate fi văzută nicio cameră foto, autentificarea facială iese din discuție. Totodată, e posibil ca scannerul de amprente să fie integrat în ecran, ca pe Xiaomi Mi 8.

Nu în ultimul rând, ecranul e așteptat să aibă 6 inci cu rezoluție Full HD+ și camerele foto principale să aibă 24 megapixeli și 8 MP. Sistemul de operare preinstalat va fi Android Oreo cu interfața ZTE.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele