Xiaomi Mi Mix 3 îți propune un ecran fără margini și design glisant

Xiaomi Mi Mix 3 îți propune un ecran fără margini și design glisant

Xiaomi Mi Mix 3 estre cel mai nou telefon pe care producătorul chinez îl adaugă în portofoliu și ar putea fi unul pe care să îl vrei.

Trendul ecranelor cu o suprafață cât mai mare e în floare, iar Xiaomi profită de treaba asta. Astfel, producătorul reușește să aducă un telefon al cărui raport ecran-corp este imens, de 93,4%, iar asta e posibil doar cu ajutorul designului glisant.

Camerele frontale și ceilalți senzori sunt ascunși cu ajutorul designului glisant, astfel că dispare ”nevoia nenecesară” a unei crestături în partea de sus a ecranului. Spre deosebire de Vivo Nex și Oppo Find X, acest design glisant nu este acționat de motorașe. Ai parte de un smartphone cu șină, ca telefoanele de pe vremuri, iar CEO-ul Lei Jun spune că ”va fi relaxant să te joci cu el”.

Telefoanele Mi Mix au reprezentat tentativele Xiaomi de a crea un ecran cât mai mare în spațiul dat, doar că designul n-a fost neapărat cel mai fericit – ajungeai să ai camera foto în partea de jos, iar designul nu era tocmai facil. Mi 8 a venit cu un ecran crestat, însă noul Mi Mix 3 nu aduce acest element de design, ci preferă să ofere ceva mai bun de atât.

xiaomi mi mix 3 1

Telefonul are un ecran de 6,4 inci, cu rezoluție de 1080p, iar în total, ai patru camere foto. Două dintre ele sunt pe spate, cu 12 megapixeli fiecare, iar pe față ai două camere pentru selfie-uri, una de 24 MP și alta de 2 MP. Pe spate ai și un senzor de amprentă, pentru a-ți debloca rapid telefonul.

Xiaomi Mi Mix 3 se remarcă și prin opțiunea de 10 GB de RAM pe care o poți cumpăra; e inutilă, desigur, dar Xiaomi probabil a vrut să fie prima companie care face asta și i-a reușit.

Citește și: