Xiaomi își lansează primul telefon cu patru camere, că oricum e o modă

Xiaomi își lansează primul telefon cu patru camere, că oricum e o modă

Sunt multe motive să te orientezi către un Xiaomi, iar cota de piață a chinezilor atestă faptul că din ce în ce mai multe persoane fac acest gest. Xiaomi Redmi Note 6 Pro este cea mai recentă tentație din partea producătorului.

Dacă aveai de mult timp în vedere tranziția la un telefon interesant cu Android, Xiaomi tocmai și-a lansat prima iterație cu patru camere, două pe o parte și două pe cealaltă. În mod previzibil, camerele sunt însoțite de artificii de marketing menite să evidențieze diverse particularități de inteligență artificială.

Practic, marele avantaj al gadgetului constă în introducere AI Dynamic Bokeh și AI Portrait 2.0, elemente care vor conlucra pentru a te face mai arătos în selfie-uri.

Este interesant de reținut că terminalul a fost dezvăluit momentan doar în cadrul unui forum oficial al companiei din Thailanda, fără un alt eveniment. Fără să știm încă detalii de performanță, chinezii au insistat destul de mult pe abilitățile foto ale camerelor.

Pe spate, vei avea o combinație dintre un senzor de 12 megapixeli cu F/1.9 și un al doilea senzor de 5 megapixeli pentru imortalizarea detaliilor de adâncime.

Comparativ cu vechiul Redmi Note 5 Pro, pixeli efectivi sunt mai mari, de 1,4 microni, comparativ cu 1,25 microni la vechiul smartphone, o particularitate care se reflectă în posibilitatea capturării unei cantități suplimentare de lumină. Pentru selfie-uri, ai o combinație între o cameră de 20 megapixeli și o a doua cameră de 2 megapixeli.

Întregul gadget se ascunde în spatele unui panou IPS LCD de 6,26 inci cu o ramă inexistentă pe marginile laterale și o crestătură care îți aduce aminte de iPhone Xs în partea de sus.

Luminozitatea specificată este de 500 de niți, în timp ce raportul dintre suprafața utilizabilă și diagonala panoului este de 86%. Prețul de achiziție pentru noul terminal este aproximativ 185 de euro pentru o configurație formată dintr-un Snapdragon 636 cu 4GB RAM și o memorie internă de 64GB.

Acumulatorul are 4000 mAh și promite 6 ore de gaming și 8,5 ore de redare video.

Citește și: