Xiaomi Mi Mix 2S arată că nu toate telefoanele trebuie să fie ca iPhone X

Xiaomi Mi Mix 2S arată că nu toate telefoanele trebuie să fie ca iPhone X

Într-o perioadă în care foarte mulți producători au împrumutat principiile de design de la iPhone X, Xiaomi Mi Mix 2S s-ar putea să fie foarte diferit.

În fuga după margini subțiri și superlative absolute în materialele de promovare, Apple a lansat anul trecut iPhone X. Telefonul gigantului din Cupertino introducea atunci, pe marginea superioară a ecranului, o pată neagră similară cu un breton. În acea zonă se regăsea camera frontală și o serie de senzori utilizați pentru Animoji și autentificarea prin Face ID. Deși nu mai sunt pe piață alte telefoane cu Face ID, respectivul breton a devenit foarte popular, după cum s-a putut vedea la MWC 2018.

Dacă terminalul ajuns pe internet în urmă cu câteva zile se dovedește a fi Xiaomi Mi Mix 2S, telefonul chinezilor va fi primul care mută camera frontală din centrul ecranului în colțul din dreapta sus. Această idee îți permite să profiți de întreaga parte frontală a ecranului și să ai margini aproape inexistente pe toate cele patru laturi ale panoului. Aproape că nici nu vezi că în colț există o cameră.

[readmore]

Aceste detalii interesante de design au mai ajuns online luna trecută, doar că, la momentul respectiv, le puteai desprinde dintr-un set de imagini nu foarte clare. De această dată, camera amplasată în colțul din dreapta sus este confirmată de un clip postat original pe YouKu (YouTube-ul chinezesc). În trecut, Xiaomi Mi Mix 2 a fost avut camera în colțul din dreapta jos al ecranului, o poziție nu foarte inspirată, având în vedere că o puteai acoperi din greșeală cu mâna.

În privința specificațiilor vehiculate, Xiaomi Mi Mix 2S se pare că va fi construit în jurul unui panou de 5,9 inci. Va avea o cantitate de 8GB de memorie RAM, până la 256GB de memorie internă și un procesor Snapdragon 845 de la Qualcomm. Conform zvonurilor, telefonul ar trebui să fie lansat pe 27 martie.

Citește și: