Xiaomi Mix 2S seamănă mult prea tare cu iPhone X

iPhone X nu a fost primul telefon cu o ramă inexistentă pe trei dintre cele patru margini, dar Apple a găsit un mod elegant pentru a te face să uiți că nu mai ai butonul principal la bază.

Trendul printre producătorii smartphone-urilor de top este de a realiza aparate cu rame infime pe margini. Butoanele fizice trebuie să fie cât mai puține și, cu siguranță, să dispară de pe partea din față a dispozitivului. Deși intenția este lăudabilă și te ajută să te concentrezi mai mult pe conținutul de care te bucuri pe telefon, întregul proiect este un pic mai dificil de pus în practică. Implică să soluționezi lipsurile hardware din software.

Când Apple a lansat iPhone X, a reinventat întregul mecanism de interacțiune cu aplicațiile de pe smartphone. Partea bună este că soluțiile găsite sunt surprinzător de intuitive. Din acest motiv, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că le-am lăudat în trecut și am insistat pe faptul că nu ai nevoie de foarte mult timp pentru a te obișnui cu ele.

Tocmai pentru că sunt atât de intuitive, era doar o chestiune de timp până când alți producători de telefoane să le împrumute. Primii se pare că vor fi cei de la Xiaomi cu al lor Xiaomi Mix 2S. Detaliile legate de interfața viitorului telefon al chinezilor a fost surprinse într-un clip postat pe YouTube de către OnPhones. Deși nu putem fi siguri dacă este cu adevărat aparatul cu pricina, sunt șanse destul de mari ca acesta să fie dispozitivul care va ajunge în magazine peste câteva luni.

În altă ordine de idei, Xiaomi Mix 2S se va lansa în cadrul MWC 2018, săptămâna viitoare, la Barcelona. Tot atunci, vom avea parte de lansări importante ale unora dintre cele mai așteptate telefoane ale anului, printre care și Samsung Galaxy S9.

Alexandru Puiu
19:30 20.02.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video