Xiaomi Mi Mix 2 ar putea fi cel mai frumos telefon înainte de iPhone X

Xiaomi Mi Mix 2 ar putea fi cel mai frumos telefon înainte de iPhone X

Xiaomi Mi Mix 2 a fost subiectul multor zvonuri în ultimele săptămâni, dar tocmai a fost lansat în mod oficial în China și arată spectaculos.

Anul trecut, cei de la Xiaomi au reinventat roata în materie de smartphone-uri odată cu lansarea Xiaomi Mi Mix. Având în vedere lipsa ramelor pe trei dintre cele patru margini, era ușor să-l confunzi cu un gadget futurist desprins dintr-un film SF. Din păcate, deși ar fi putut face valuri la nivel internațional datorită combinației de design creativ cu performanță decentă, s-a vândut doar în China.

Din cauza procesului de producție foarte dificil al fiecărei unități, Xiaomi Mi Mix 2 va întâmpina de asemenea dificultăți majore în a fi comercializat în afara Chinei, dar va ajunge totuși în Hong Kong și Taiwan. Trecând însă peste acest detaliu, cei care și-l vor dori cu adevărat, vor reuși cu siguranță să pună mâna pe el. În definitiv, prima variantă poate fi cumpărată de pe OLX.

xiaomi mi mix2frontback

Xiaomi Mi Mix 2 are un ecran un pic mai mic decât prima variantă, dar la fel de spectaculos. Practic, vorbim de un panou de 5,99 inci în diagonală cu un raport de aspect de 18:9 și o rezoluție nativă de 2160 x 1080 pixeli. Preinstalat cu Android 7.1 Nougat, gadgetul are doar 185 de grame și se încadrează în 151,8 x 75,5 x 7,7 milimetri.

În privința performanței, se aliniază cu alte terminale de top lansate în ultimul an. Folosește un octa-core Snapdragon 835 cu 6GB sau 8GB RAM, în funcție de spațiul de stocare pentru care optezi. Doar versiunea cu 128GB sare până la 8GB RAM. Tot în privința variantelor de achiziție, va exista o versiune specială cu o carcasă ceramică a cărei proced de fabricație va dura aproximativ 7 zile.

Xiaomi Mi Mix 2 va avea o cameră principală de 12 megapixeli cu stabilizare pe patru axe și abilitatea de a filma 4K la 30 de cadre pe secundă. Camera frontală va avea 5 megapixeli. Acumulatorul are 3400mAh și nu poate fi înlocuit cu ușurință. Prețul este de aproximativ 500 de euro pentru majoritatea variantelor, deși Xiaomi Mi Mix 2 Special Edition va sări până pe la 700 de euro.

xiaomi-mix-mi-2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: