Acest telefon Xiaomi s-a vândut mai ceva ca pâinea caldă

Acest telefon Xiaomi s-a vândut mai ceva ca pâinea caldă

Dacă mai aveai vreun dubiu vizavi de interesul în terminalele de top de la Xiaomi, este suficient să te uiți cât de repede s-a vândut noul Xiaomi Mi Mix 2S Art Special Edition, poate cea mai frumoasă creație a chinezilor.

Nu are cel mai scurt titlu din lume, dar recent lansatul Xiaomi Mi Mix 2S Art Special Edition are o poveste foarte interesantă și un design memorabil. Seria Mi Mix  de la Xiaomi a inclus din totdeauna dispozitive cu o ramă inexistentă pe toate marginile, chiar dacă a fost foarte dificil să intri în posesia lor. Deși era imposibil să nu se vândă ca pâinea caldă, chinezii au anunțat o ediție limitată a noului Xiaomi Mi Mix 2S.

Intitulată Art Special Edition, noua variantă a gadgetului vine la pachet cu o serie de particularități pentru cei cu afinitate pentru artă și frumos. Terminalul se comercializează împreună cu o cutie a cărei față este acoperită cu imaginea unei farfurii de la începutul secolului 15. Farfuria respectivă face parte din colecția Deruta de ceramică medievală ce poate fi văzută la The British Museum. Întregul concept al acestei ediții speciale de Xiaomi Mi Mix 2S a fost realizat împreună cu Muzeul Britanic. Până și pe spatele telefonului, se vede mai mare sigla muzeului decât logoul Xiaomi.

Telefonul efectiv, era o versiune cu 8GB RAM și o memorie internă de 256GB, pe lângă SoC-ul Snapdragon 845. Prețul de achiziție de aproximativ 567 de euro era departe de a fi exagerat. Din păcate, cei care sperau să pună mâna pe el, au avut la dispoziție mai puțin de un minut să facă.

Comercializarea sa a început la ora 20:00 și, după cum se poate vedea în captura de mai jos, tot la ora 20:00 figura ca nefiind în stoc, iar butonul de achiziție s-a transformat într-unul gri, inactiv. Planul inițial era ca această ofertă să se desfășoare pe parcursul a șase zile. Cei de la Xiaomi au promis că vor mai oferi câteva exemplare ale telefonului în viitorului apropiat.

Xiaomi Mi Mix 2S oferta

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: