Xiaomi Redmi S2 vine cu tot ce-ți trebuie, inclusiv un preț mic

Xiaomi Redmi S2 vine cu tot ce-ți trebuie, inclusiv un preț mic

Xiaomi Redmi S2 a fost subiectul mai multor speculații în ultimele săptămâni, dar chinezii tocmai l-au dezvăluit într-un cadru oficial și se adresează celor care nu vor să investească o avere într-un telefon.

Xiaomi continuă să fie o forță în piața mondială de mobile. La scurt timp după ce am aflat că se află pe poziția a patra în topul producătorilor de smartphone-uri din Europa, chinezii au decis să continue seria lansărilor cu Xiaomi Redmi S2. În portofoliul companiei, terminalele Redmi sunt menite să fie accesibile, fără vreun compromis pe partea de performanță sau funcționalitate. În prima etapă de propagare, noul Redmi S2 va fi disponibil pentru achiziție doar în China, dar ar trebui să ajungă și în alte colțuri ale lumi. În definitiv, cu astfel de gadgeturi reușești să-ți mărești cota de piață.

Xiaomi Redmi S2 este finuț, subțirel și vine preinstalat cu Android 8.1 Oreo mascat de interfața proprietară MIUI 9. Este construit în jurul unui ecran de 5,99 inci cu o rezoluție nativă HD+. În conformitate cu trendul din piață, nu are nici un buton pe partea din față. Senzorul de amprentă este instalat confortabil pe spatele telefonului. Pentru interacțiunea cu interfața, vei folosi doar butoane virtuale.

Demne de menționat sunt cele două camere principale de pe spate cu stabilizare electronică de imagine. Una are 12 megapixeli, iar cealaltă are 5 megapixeli – aceeași combinație găsită la Redmi Note 5 Pro. Pentru selfie-uri de înaltă rezoluție, te vei bucura de o cameră frontală de 16 megapixeli.

La interior, partea de performanță este asigurată de o combinație între un Snapdragon 625 octa core la 2GHz cu un GPU Adreno 506. În funcție de buget, vei putea opta pentru o variantă de Xiaomi Redmi S2 cu 3GB RAM și o memorie internă de 32GB la 130 de euro. Alternativa constă în 4GB RAM și o memorie internă de 64GB la 171 de euro. Pasionații de culori ostentative vor aprecia cu siguranță finisajele Rose Gold, Champagne Gold sau Platinum Silver.

Citește și:
Etichete: