World of Warcraft: Battle for Azeroth e disponibil la precomandă

World of Warcraft: Battle for Azeroth e disponibil la precomandă

World of Warcraft a scris manualul în materie de MMORPG-uri și, din câte se pare, refuză să-și piardă relevanța în piața prin actualizări regulate.

Blizzard a lansat World of Warcraft pe 23 noiembrie 2004. La momentul respectiv, se împlineau 10 ani de la lansarea primul joc Warcraft, iar interesul gamerilor a fost unul impresionant. Jocul nu se mai află în perioada sa de glorie, dar în primii 5-6 ani de la lansare, fanii așteptau cu sufletul la gură fiecare DLC nou. Întâi a venit The Burning Crusade în 2007. A urmat Wrath of the Lich King în 2008 și Cataclysm în 2010. Mists of Pandaria a introdus un urs Panda în poveste în 2012. Al cincilea expansion-pack a fost Warlords of Draenor în 2014. Cel de-al șaselea, intitulat simplu Legion, s-a lansat pe 30 august 2016.

World of Warcraft Battle for Azeroth a fost lansat pe 3 noiembrie 2017 în cadrul conferinței Blizzcon. La momentul respectiv însă, data exactă a lansării pentru noul expansion pack era necunoscută. Singurul lucru pe care îl puteam bănui este că ar trebui să ajungă la publicul larg în 2018.

Blizzard a început să accepte precomenzi pentru Battle for Azeroth în această săptămână. Lansarea versiunii finale a titlului va avea loc în această vară, dar momentul exact variază probabil în funcție de feedback-ul obținut de la jucători în decursul evoluției variantei beta. În privința prețului, vor exista două versiuni. Prima va fi de 50 de dolari – Standard Edition, în timp ce a doua va costa 70 de dolari – Digital Deluxe Edition.

Ambele variante vor include jocul complet, acces la noi rase de partea Aliaților înaintea tuturor și un boost gratuit până la nivelul 110. Noua limită maximă pentru jucători este 120. Dacă dai 20 de dolari în plus, vei avea două mount-uri noi, unul pentru Alianță, al doilea pentru Hoardă, un nou animal de companie – Baby Tortollan și bonusuri în celelalte jocuri Blizzard – Overwatch, Hearthstone, StarCraft 2 și Heroes of the Storm.

Citește și: