Tot ce trebuie să știi despre World of Warcraft Legion

World of Wacraft Legion este cel mai nou expansion pack pentru popularul MMORPG, iar cei de la Blizzard tocmai au lansat un preview oficial pentru a detalia majoritatea elementelor noi din joc.

Au trecut mai bine de 10 de ani de lansarea World of Warcraft, dar jocul continuă să aibă nu număr semnificativ de fani care investesc lunar în plata unui abonament, pe lângă achiziția fiecărui expansion pack. Cel mai nou add-on urmează să fie lansat în următoarele săptămâni, iar World of Warcraft Legion își propune să reînvie interesul celor care nu s-au mai jucat atât de mult.

La fel ca în cazul ultimelor câtorva expansion pack-uri, noul WoW, pe lângă elemente noi de gamplay, care nu sunt deloc puține, va pune accent pe îmbunătățirea graficii din joc, surprinsă foarte bine în clipul de mai sus. Același clip initulat World of Warcraft Legion Extende Preview ne ajută să înțelegem mai bine noile hale ce vor înlocui garizoanele, noua clasă Demon Hunter și noile animații menite să sporească nivelul de realism al jocului. În plus, jucătorii vor avea noi zone de explorat, în care vor putea face misiuni, vor putea întâmpina noi inamici și, împreună cu o echipă, vor putea duce la bus sfârști raiduri. Noi artefacte și arme ilustrează alte câteva motive pentru care merită să pierdeți un număr semnificativ de ore in-game.

Trăgând linie, World of Warcraft Legion este un expansion pack demn de toată atenția și demonstrează faptul că Blizzard are în continuare încredere în această bătrână franciză. Mulți fani și-au arătat deja interesul pentru Legion pe forumurile oficiale ale Blizzard și nu este exclus ca jucători complet noi să fie prinși în clasicul MMORPG.

În altă ordine de idei, dacă ați făcut precomandă la Legion, este foarte probabil să fi descărcat deja pre-patch-ul, iar spre deosebire de ceilalți jucători care îl vor cumpăra la lansare, veți avea acces la clasa Demon Hunter începând cu data de 9 august. Tot atunci, veți putea participa la evenimentul Demon Invasion.

06:11 03.08.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video