Cum ar putea arăta WhatsApp pe PC-ul tău cu Windows

Cum ar putea arăta WhatsApp pe PC-ul tău cu Windows

WhatsApp pe Windows 10 ar putea fi una dintre cele mai interesante realizări ale Microsoft. Dacă o face mai bine de data asta.

Cei de la Windows Central spun că Microsoft și WhatsApp colaborează pentru a face aplicația mai bună pe Windows. În prezent, WhatsApp este disponibil pe Android și iOS și versiunile de PC: macOS și Windows. Totuși, un design nou e mereu binevenit.

În trecut, WhatsApp a avut versiuni și pentru Windows Phone sau Windows 10 Mobile.

whatsapp

În ceea ce privește Facebook, Messenger este cel mai popular chat, mai ales datorită numărului imens de utilizatori de la nivel global de Facebook. Totuși, WhatsApp este al doilea mare serviciu de mesagerie și a cam venit momentul să fie disponibil și pe laptop.

În loc să stai să instalezi diverse aplicații sau softuri care sincronizează telefonul cu computerul, o aplicație WhatsApp care funcționează direct pe laptop și care se sincronizează cu telefonul, este mult mai utilă.

Microsoft ar fi angajat deja un designer care să se ocupe de o nouă interfață a aplicației. Încă nu se știu detalii certe despre modul în care ar trebui să arate sau când să fie oficială.

[readmore]

După cum știi, WhatsApp îți permite să trimiți mesaje text, să efectuezi apeluri prin WiFi sau prin datele mobile, să trimiți documente, să creezi grupuri de discuții și încă alte câteva funcții utile. Prin urmare, WhatsApp se bucură de o largă popularitate la nivel global și e un rival important pentru Messenger.

whatsapp

Dacă te uiți cu atenție la imagini, viitoarea aplicație WhatsApp pentru desktop ar trebui să împrumute atât funcții și design de la Windows Phone, dar și de la interfața Windows 10 pentru desktop. Ar fi binevenite și câteva funcționalități suplimentare, ca pentru PC.