Warcraft 3 primește cel mai important update din ultimii ani

Warcraft 3 primește cel mai important update din ultimii ani

Warcraft 3 e aproape de aniversarea de 16 ani și chiar dacă a trecut atât de mult timp de la lansare, jocul este încă destul de popular.

Blizzard pare să țină cont de fanii care s-au adunat în jurul brandului și mai ales, în jurul lui Warcraft 3. Deși au trecut ceva ani de la lansarea din 2002, jocul încă este foarte popular, atât printre jucători vechi, cât și printre cei mai noi, care l-au descoperit ceva mai recent.

Tocmai de aceea, Blizzard mai aduce actualizări jocului. Și anul trecut, titlul a avut parte de un update, iar acum beneficiază de un altul, chiar mai important. Acesta ar putea aduce cele mai importante schimbări pentru joc, din ultimii ani. De asemenea, e important de știut că aceasta este ultima versiune a jocului care va mai fi compatibilă cu Windows XP.

Cel mai important element din noul update este adaptarea jocului pentru ecranele widescreen. Astfel, poți să te joci pe un ecran wide fără să fie nevoie să suporți interfața deformată.

Conform celor de la Blizzard, această problemă a fost rezolvată cu câteva îmbunătățiri aduse interfeței, dar și cu ajutorul câtorva elemente adăugate pentru a crea un design mai bun.

Ecranele cu raport de aspect 16:9 tocmai ce își făceau loc pe piață și deveneau populare în 2002, când s-a lansat jocul. Cumva, Blizzard a avut nevoie de 16 ani pentru a rezolva această problemă, însă e mai bine mai târziu decât niciodată.

Alte elemente din update ar putea să nu fie la fel de importante ca acesta, dar tot schimbă experiența de joc. În lobby-urile de joc pot intra acum până la 24 de jucători, iar în setări au fost adăugate 12 noi culori pentru echipe. Firește, o mulțime de alte bug-uri au fost rezolvate.

Citește și:
Sursa: engadget.com