Overwatch gratuit: Blizzard vine cu o ofertă de nerefuzat în acest weekend

Overwatch gratuit: Blizzard vine cu o ofertă de nerefuzat în acest weekend

Dacă ai sperat vreodată să te bucuri de Overwatch gratuit, pentru a înțelege un pic mai bine despre ce este vorba în îndrăgitul titlu, vei avea ocazia să o faci.

În urmă cu câțiva ani, jocurile foarte populare erau disponibile și în format demo. Astfel, aveai câteva minute sau câteva ore de gaming care te ajutau să-ți dai seama dacă merită sau nu să faci o investiție semnificativă într-un joc. La ora actuală, demo-urile nu mai există în formatul tradițional. În schimb, ocazional, ai parte de super oferte precum cea cu care vin la înaintare cei de la Blizzard.

Creatorii unora dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile au venit în trecut cu numeroase oferte menite să atragă jucători noi. Cei care și-au dorit să experimenteze o versiune limitată de World of Warcraft sau Starcraft au avut această opțiune. Acum, a sosit timpul amatorilor de Overwatch să-și dea seama dacă ar trebui să achiziționeze versiunea completă a jocului.

Conform unui anunț Blizzard publicat de curând pe blogul companiei, Overwatch gratuit va fi disponibil în întreaga sa splendoare începând de vineri. În perioada 16 – 19 februarie, Overwatch va putea fi jucat fără nici un fel de cost suplimentar de către toți curioșii, indiferent de platformă. Nu contează dacă te încântă gamingul pe PC, PlayStation 4 sau Xbox One. Oferta celor de la Blizzard este valabilă pentru toți internauții, din diferite colțuri ale lumii.

”Pentru acest weekend gratuit, oferim acces la întreaga colecție de 26 de eroi disponibili în Overwatch și 16 hărți ce pot fi jucate într-o varietate foarte mare de moduri, inclusiv Quick Play, Custom Games sau Arcade. Jucătorii vor avea posibilitatea să evolueze, să obțină Loot Boxes și să deblocheze o serie de opțiuni pentru personalizarea personajului.”

Cum s-a mai întâmplat și în trecut în cazul unor weekenduri gratuite, dacă te decizi să cumperi jocul complet după 19 februarie, tot ce ai obținut în perioada de test va fi portat către varianta întreagă a jocului.