Venom de la Marvel primește primul trailer oficial

Fanii personajului Venom din universul Marvel se vor bucura să afle că tocmai a fost publicat primul trailer pentru iminentul lung metraj.

Sony și Marvel au o relație destul de ciudată. În urmă cu mai bine de un deceniu, o parte dintre personajele benzilor desenate Marvel, începând cu Spider Man, au intrat în posesia celor de la Sony pentru a fi ecranizate. Din păcate, filmele cu Spider Man realizate între timp nu au fost neapărat un succes de proporții. Odată cu Captain America Civil War, Spider Man a revenit la Marvel, iar Spider Man Homecoming a cimentat poziția super eroului în MCU – Marvel Cinematic Universe.

Se pare totuși că Sony Pictures nu renunță la ambițiile filmelor cu super eroi. Din acest motiv, a lucrat de câțiva ani la ecranizarea unei povești cu Venom. În mentalul colectiv, respectivul personaj este văzut ca un anti-erou care a încercat să-i facă viața dificilă lui Spider Man. Cei de la Sony sunt însă de părere că destinul lui nu trebuie neapărat să fie intercalat cu cel al Omului Păianjen.

Primul teaser trailer pentru Venom tocmai a fost publicat online. Acesta îl va avea pe Tom Hardy în rolul principal, un actor britanic foarte talentat ce a făcut valuri în trecut cu pelicule precum Inception, Dark Knight Rises sau Mad Max Fury Road. Pentru că vorbim însă de un teaser, detaliile despre povestea ce va fi spusă în iminentul lung metraj nu sunt foarte clare. În clipul de câteva minute nici măcar nu am văzut procesul prin care personajul lui Tom Hardy se va transforma în Venom.

Pentru că vorbim însă de un film cu super eroi, efectele speciale vor fi numeroase, bugetul va fi unul surprinzător de generos, iar rezultatul final ar trebui să se reflecte în încasări de invidiat pentru producători. În trecut, s-a vehiculat că Venom ar putea fi un anti-erou în acest film ce luptă împotriva personajului negativ Carnage. Nu este exclus ca Spider Man să apară pentru câteva momente, dar este puțin probabil. Premiera lui Venom va avea loc pe 5 octombrie 2018.

Alexandru Puiu
08:13 09.02.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video