Uber are un plan ca să te ajute să câștigi mai mulți bani

Uber are un plan ca să te ajute să câștigi mai mulți bani
14:59 31.08.2018

Uber vine în ajutorul șoferilor parteneri cu o aplicație nouă care-i va ajuta să câștige mai mult și mai eficient.

Dacă ești șofer Uber, atunci compania are o veste bună. Noua aplicație va fi disponibilă și în România, în București, Cluj-Napoca, Brașov și Timișoara.

Cei de la Uber spun că noua aplicație te ajută să câștigi mai inteligent cu informații în timp real. Noua versiune a fost constituită pe baza ideilor și sugestiilor de la șoferi și curieri din întreaga lume pentru a eficientiza modul în care șoferii își țin evidența câștigurilor.

Una dintre schimbări se observă la nivelul bării de stare, din partea de jos a ecranului hărții, care te va anunța când ești într-o zonă aglomerată. Astfel, poți lua o decizie informată, dacă să rămâi în zonă sau să conduci mai departe.

Vei putea să urmărești mai ușor parcursul până la îndeplinirea obiectivelor de câștiguri zilnice și săptămânale. De asemenea, un buton special te va ajuta să vezi mai ușor sumarele acestor câștiguri.

Noua versiune a aplicației Uber îți va permite să urmărești intervalele orare mai profitabile, să-ți alegi preferințele mai ușor și să identifici promoțiile. De asemenea, compania mai promite pentru curierii parteneri și un Planificator de curse.

În plus, nu va trebui să-ți mai faci griji cu privire la conexiunea la internet. Vei putea să urmărești și să finalizezi cursa chiar și în offline.

Reprezentanții Uber promit că noua versiune a aplicației te va notifica atunci când au loc anumite evenimente, pentru a-ți stabili la timp oportunitățile de câștig. Totodată, nu mai este nevoie să fii șofer Uber experimentat, cu sute de curse la activ pentru a beneficia de mesaje și clipuri informative.

Curierii parteneri care utilizează biciclete vor avea o opțiune de navigare creată special pentru ei, care oferă un sistem de navigare mai sigur, în sensul că va alege trasee cu cât mai puține poduri, tuneluri sau alte zone cu trafic intens sau unde nu există piste. Sigur, în București, oricum nu prea există; mai multe piste se găsesc mai degrabă prin zonele din centru, unde se plimbă “lumea bună”.

În concluzie, noua versiune a aplicației le oferă șoferilor parteneri oportunitatea de a-și crea un profil mai complex, iar clienții îi vor putea cunoaște mai bine și să interacționeze altfel cu ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Uber