Telefoane de la eMAG care aduc soarele și pe strada ta

Telefoane de la eMAG care aduc soarele și pe strada ta

eMAG are constant și oferte bune la telefoane. Fie că preferi cu iOS, fie că alegi ceva cu Android, n-ai cum să nu găsești ceva pe placul tău.

Personal, apreciez iOS pentru stabilitatea sistemului. Invidiez însă colecția de telefoane cu Android, pentru că fiecare excelează la alt capitol la care aș vrea și un iPhone să exceleze. Din această dublă necesitate, am ales câteva telefoane de pe eMAG pe care să le cumperi fără bătăi de cap.

Ce telefoane să alegi de la eMAG, cu iOS sau Android

Poate că ai dorit un iPhone X mai ieftin. Ei bine, a început să scadă sub 5.000 de lei, chiar dacă nu oficial. Modelul cu 64 GB de stocare e listat de eMAG la un preț foarte bun la resigilate. Are două camere, cel mai bun ecran de la Apple și folosește tehnologia Face ID pentru autentificare. Îl găsești la preț bun aici.

Dacă vrei cu Android unul aproape la fel de scump, poți alege un Samsung Galaxy S9 Plus cu 256 GB spațiu de stocare și 6 GB memorie RAM. Are un ecran de 6,2 inci și două camere foto. Din fericire, rulează deja cea mai nouă versiune de Android și ca design e cel mai bun de la Samsung. Îl găsești pe site-ul eMAG.

La polul opus de preț, există Samsung Galaxy A8. E un model excelent de recomandat pentru oricine vrea un model bun, dar nu prea scump. Are un ecran de 5,6 inci Full HD+ cu raport de aspect 18,5:9, 4 GB de memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și o cameră foto principală de 16 megapixeli. Pe față are două camere secundare. Telefonul e disponibil la eMAG.

Sigur, nu putea lipsi un telefon de la Google. Pixel 2 XL încă e remarcabil. Poți avea pe el deja Android P în beta, are o cameră foto foarte bună, iar ca hardware are 4 GB de memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un design cât de cât arătos. Îl poți cumpăra de la eMAG.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: