Street Fighter IV Champion Edition este disponibil pe Android

Nu ar trebui să fii în pană de jocuri video pe mobil, dar fanii francizei Street Fighter au așteptat cu interes, să pună mâna pe noul Street Fighter IV Champion Edition.

Varianta de mobil a îndrăgitului joc, Street Fighter IV Champion Edition s-a lansat în urmă cu mai bine de șase luni pentru utilizatorii de iPhone și iPad. În tot acest timp, s-a încercat finisarea versiunii de Android pentru ca, astăzi, să ajungă în Google Play ca un download gratuit.

La scurt timp după ce jocul a ajuns în magazinul virtual al gigantului din Mountain View, cei de la Android Police au detaliat evenimentul. Este important de reținut că, deși instalarea titlului nu costă nici un ban, dacă nu plătești, ai limitări importante de gameplay. Practic, ai acces la un singur erou și doar un mod de joc. Dintr-un punct de vedere, respectiva versiune se apropie de demo-urile de acum câțiva ani pentru PC.

Jocul complet Street Fighter IV Champion Edition poate fi experimentat după plata unei taxe unice de 4,99 dolari. Ca un motiv important de bucurie, este bine de știut că nu mai sunt prezente in-game și alte microtranzacții.

În Street Fighter IV Champion Edition pentru Android, la fel ca pe iOS, ai acces la 32 de eroi. Cu aceștia poți face carieră atât de unul singur, cât și împotriva jucătorilor din diverse colțuri ale lumii. Această variantă de Street Fighter are mari șanse să ofere cea mai autentică experiență dintr-un joc de lupte pe mobile. Controalele vor fi cât se poate de prietenoase, iar dacă nu te-ai mai jucat niciodată, vei avea acces la o numeroase setări pentru personalizarea modului în care îți controlezi personajul. Câteva tutoriale sunt de asemenea incluse pentru a te ajuta să învingi.

Deși va fi inclusă o carieră single player de tip arcade în joc, accentul se pune foarte tare pe experiența multiplayer a titlului. Numeroase niveluri de dificultate offline, te vor ajuta să fii mai eficient în a-ți învinge competiția online.