Street Fighter aniversează 30 de ani cu o versiune specială

Street Fighter este una dintre cele mai îndrăgite francize de jocuri de luptă, iar în curând se vor aniversa 30 de ani de la prima versiune.

Indiferent de consola care te-a încântat cel mai mult de-a lungul anilor, este aproape imposibil să nu te fi jucat vreodată Street Fighter. Au existat atât de multe variante, încât nici o platformă nu a fost omisă de creația celor de la Capcom. Nici măcar nu contează dacă ai fost fan Mortal Kombat sau Tekken, este posibil să te fi bucurat de Street Fighter când ai mers în vizită la un prieten.

Fiind una dintre cele mai vechi francize care încă generează fani de toate vârstele, Capcom a anunțat de curând că lucrează intens la versiunea aniversară a îndrăgitului joc. Versiunea intitulată Street Fighter 30th Anniversary Edition a fost dezvăluită pe blogul companiei. Această iterație va încerca să strângă sub o singură umbrelă foarte multe dintre titlurile clasice lansate în ultimele trei decenii. Practic, va veni la pachet cu ocazia unică de a-i arăta fiului tău ce te-ai jucat tu acum 20 de ani.

În ediția centenară detaliată de Capcom vor fi incluse  Street Fighter, Street Fighter II, Street Fighter II: Champion Edition, Street Fighter II: Hyper Fighting, Super Street Fighter II, Super Street Fighter II: Turbo, Street Fighter Alpha, Street Fighter Alpha 2, Street Fighter Alpha 3, Street Fighter III, Street Fighter III: 2nd Impact și Street Fighter III: Third Strike. Cu opțiunea unei experiențe online vor veni la pachet Street Fighter II: Hyper Fighting, Super Street Fighter II: Turbo, Street Fighter Alpha 3 și Street Fighter III: Third Strike, dacă vrei să intri în competiție cu un prieten de peste mări și țări.

Ca opțiuni care nu au legătură cu partea de gaming, în Street Fighter 30th Anniversary Edition va exista un player muzical pentru a asculta toate coloanele sonore ale clasicelor jocuri. Un mod muzeu va fi inclus dacă vrei să înțelegi un pic mai bine cum a evoluat franciza de-a lungul anilor prin imagini și scurt metraje. Noua versiune de Street Fighter va fi disponibilă pentru PC, Xbox One, PS4 și Nintendo Switch din luna mai 2018 la prețul de 40 de dolari.

Alexandru Puiu
17:15 11.12.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video