Street Fighter IV Champion Edition îți aduce luptele pe iPhone

Amatorii de jocuri video cu lupte se vor bucura de lansarea noului Street Fighter IV Champion, primul titlu din serie creat special pentru iPhone.

Întotdeauna, am asociat titlurile precum Mortal Kombat, Street Fighter sau Tekken cu gamingul pe console. Acestea sunt făcute pentru a exploata la maxim un controller fizic pe care îl poți da de pământ sau îl poți strânge foarte tare în mână când te superi. Se pare însă că cei de la Capcom au fost de părere că poți porta o astfel de experiență pe mobile. Rezultatul efortului lor este intitulat Street Fighter IV Champion Edition și tocmai a fost lansat pentru dispozitivele cu iOS.

În funcție de succesul pe care îl va întâmpina printre utilizatorii de iPhone sau iPad, probabil că va fi portat și pe Android. Momentan nu a fost făcută nici un fel de promisiune în acest sens. Partea bună este că jocul nu e gratuit. Cu 5 dolari, ai acces la versiunea completă a titlului și nu mai trebuie să te frustrezi că atunci când ți-e lumea mai dragă ești nevoit să investești într-o achiziție in-app. Din start, ai acces la tot ce are să-ți ofere jocul.

,,Preia controlul a 25 de luptători și testează-ți abilitățile împotriva unor jucători din toate colțurile lumii. Street Fighter 4: Champion Edition perfecționează formula de gaming renumită și oferă o grafică îmbunătățită,  trei caractere noi (Poison, Ibuki și Dudley), suport pentru ecranele panoramice ale celor mai noi iDevice-uri și o colecție stufoasă de actualizări și îmbunătățiri.” Descrierea oficială a jocului face o treabă foarte bună în a sintetiza opțiunile incluse în noul titlu.

Ca o notă de subsol, nu lipsește din ecuație suportul pentru controllere MFI, dacă vrei să recreezi pe iPhone experiența de gaming de pe console. Jocul poate fi descărcat din Apple AppStore folosind acest link contra sumei menționate mai sus.

10:45 14.07.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video