Smartisan R1, primul smartphone cu 1TB de spațiu bate multe recorduri

Smartisan R1, primul smartphone cu 1TB de spațiu bate multe recorduri

Nu provine nici pe departe de la un brand cunoscut din piață, dar Smartisan R1 este primul telefon cu un un terrabyte de memorie internă, iar acest detaliu va face istorie.

În fuga după fotografii și clipuri de rezoluție din ce în ce mai mare, amintirile tale ajung să ocupe cantități generoase de spațiu. Acest detaliu te face să rămâi fără memorie internă, chiar și pe unele dintre cele mai scumpe telefoane. Alternativa ar fi să-ți sincronizezi pozele cu cloud-ul Google sau Apple, dar dacă ai o problemă cu această practică, ai cam rămas în pană de soluții.

Noul smartphone Smartisan R1 vine în întâmpinarea nevoilor tale de stocare cu un 1TB de spațiu în format UFS 2.1. În mod previzibil, nici restul particularităților hardware nu sunt neglijabile, dar micuțul din imaginile alăturate va rămâne în istorie pentru premiera legată de memoria internă.

Smartisan R1 ascunde la interior o combinație foarte performantă dintre un Snapdragon 845 și un 6GB RAM. Acesta este pachetul pe care îl vei obține dacă optezi pentru o memorie internă de 64GB sau 128GB de spațiu. Configurația cu 1TB de spațiu și o a doua variantă cu 128GB vor include 8GB RAM. Depinde doar de tine dacă vrei să investești câțiva bani în plus pentru acest privilegiu.

În privința designului, Smartisan R1 are pe spate sticlă 3D, marginile sunt create din aluminiu ultra andurant de clasă 7, iar panoul frontal are o diagonală de 6,17 inci. Rezoluția sa nativă este de 1080 x 2424 pixeli cu un raport de aspect de 18,7:9. Pentru a rezista la zgârieturi, ecranul este acoperit cu Gorilla Glass 3. Raportul de contrast specificat este 1500:1, dar partea cea mai intersantă este că poate afișa 96% din gamutul de culoare DCI-P3. Cu alte cuvinte, ar trebui să se vadă foarte bine într-o varietate foarte mare de circumstanțe.

Pentru selfie-uri, dacă îți vei cumpăra un Smartisan R1, te vei bucura de o cameră frontală de 24 de megapixeli cu F/2.0. Cei doi sensori de pe spate sunt creați de Sony și au 12, respectiv 20 megapixeli. Acumulatorul de 3600 mAh ar trebui să se încarce surprinzător de repede datorită încărcătorului Qualcomm Quick Charge 4+ din cutie.

Smartisan R1 va fi disponibil în culorile alb și negru la un pre de 549 de dolari pentru modelul cu 64GB de memorie internă și 6GB RAM, în timp ce varianta de top cu 1TB de spațiu și 8GB RAM sare până la 1388 de dolari.

smartisan r1 smartphone record

Citește și: