Iron Fist, sezonul 2, speră să spele păcatele show-ului în această toamnă

Iron Fist nu este nici pe departe unul dintre cele mai apreciate show-uri din portofoliul Netflix, dar asta nu înseamnă că nu va avea parte de o continuare prin intermediul celui de-al doilea sezon.

Până la apariția serviciului de streaming de la Disney în prima parte a anului viitor, Marvel continuă să aibă o colaborare destul de strânsă cu Netflix. Din 2019 însă, tot ce ține de Star Wars sau MCU va fi transpus pe platforma Disney.

Singurele care vor rămâne vor fi show-urile produse exclusiv pentru Neflix, unele mai de succes decât altele. În această categorie intră Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Defenders și The Punisher.

Nu toate serialele Marvel au reprezentat un succes la public și la critici. Daredevil a fost un succes, la fel și Jessica Jones. Din păcate, primul sezon din Iron Fist a fost desființat la scară larg și nici al doilea sezon din Luke Cage nu a scăpat ”basma curată”. Asta nu înseamnă că cei de la Netflix se descurajează. La finele anului trecut, oficialii gigantului din domeniul streamingului au confirmat că va exista un al doilea sezon de Iron Fist, dar nu au spus când va ajunge pe micile ecrane.

Pe parcursul weekend-ului, la Comic Con, cei de la Netflix au publicat un teaser trailer pentru sezonul doi din Iron Fist. Cu această ocazie, am aflat că va avea premiera pe 7 septembrie și că, păstrând tradiția, întregul sezon va fi disponibil în aceeași zi pentru amatorii de binge watching. 

Fanii super eroului sunt foarte curioși dacă al doilea sezon va fi semnificativ mai bun decât primul sau dacă va repeta greșelile pe care le-am văzut anul trecut. Din păcate, tinde să fie imposibil să-ți formezi o opinie informată vizavi de calitatea viitorului show doar dintr-un teaser de 57 de secunde. În orice caz, vizionare plăcută.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI