Luke Cage primește primul trailer pentru sezonul 2

Fanii universului cinematografic Marvel se vor bucura să afle că sezonul doi din Luke Cage are un nou trailer și o dată precisă de lansare pe Netflix.

Printre cele mai populare producții originale din universul Netflix se numără cele realizate în colaborare cu Marvel. Indiferent care sunt afinitățile tale în materie de super eroi, dacă ești abonat Netflix, este imposibil să nu fi dezvoltat o fascinație pentru Jessica Jones, Luke Cage, Daredevil, Iron Fist sau The Defenders. Spre deosebire de creațiile Marvel de pe marile ecrane, acestea sunt un pic mai umane, ancorate în realitatea cotidiană într-o manieră mai verosimilă.

La câteva luni după premiera celui de-al doilea sezon din Jessica Jones, fanii lui Luke Cage se vor bucura să afle că îndrăgitul super erou de culoare își va continua aventurile în al doilea sezon. Mike Coulter își va relua rolul principal și va face tot ce-i stă în putință pentru a salva cartierul Harlem din New York de răufăcători.

Cel de-al doilea sezon din Luke Cage va avea premiera pe 22 iunie pe Netflix. Povestea ce urmează să fie spusă în 13 episoade va fi cu totul alta față de cea din primul sezon. De această dată, Luke Cage este un erou în fața comunității și nu mai trebuie să opereze din umbră. Din păcate, atât de multă atenție pe Cage va veni la pachet cu disprețul unui anti-erou ce pare să fie la fel de andurant precum personajul titular.

Conform comunicatului de presă ce însoțește noul trailer, Luke va trebui să confrunte linia foarte subțire care separă un erou de un ticălos. Cu alte cuvinte, îl vom vedea pe Luke Cage într-o poziție dificilă în care va fi nevoit să-și pună în balanță principiile pentru a-și învinge adversarul. Primul episod din al doilea sezon va fi regizat de Lucy Liu.

11:00 08.05.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video