Top seriale la care să te uiți toamna asta când vine frigul

Top seriale la care să te uiți toamna asta când vine frigul

Toamna abia a sosit și, cu ea, și cheful de seriale bune de văzut în zilele mai înnorate. Este anotimpul perfect pentru a te bucura de un serial bun din comfortul casei tale, în timp ce afară vântul se întețește, iar gradele scad.

Dacă vrei să te bucuri de cele mai noi și promițătoare seriale ale toamnei 2018, lista de mai jos este aici să te ajute.

Dacă vrei un fel de „Gossip Girl” mai dark, serialul „You” este ideal

În „You” urmărim cum un bărbat urmărește o femeie pe internet și caută să se transforme în bărbatul perfect pentru ea, până aceasta se îndrăgostește de el. Personajul este jucat de Penn Badgley și, într-un fel sau altul, amintește de personajul său din „Gossip Girl”: Dan Humphrey, zis și Gossip Girl. „You” îți arată pericolele de a-ți prezenta în detaliu viața pe internet, dar și unde te poate duce obsesia de a găsi iubire.

„A Million Little Things” este despre prietenie și inimi frânte

seriale toamna

În „A Million Little Things”, un grup de prieteni se reîntâlnesc după ce unul din ei, cel care părea să aibă viața perfectă, se sinucide. Serialul amestecă mai multe elemente, precum prieteniile dintre adulți, greutatea care vine odată cu jelitul celor morți și posibilitatea ca sinuciderea să fie, de fapt, o crimă elaborată.

Dacă ai nevoie de puțină spiritualitate, încearcă „God Friended Me”

seriale toamna

Acest serial vine cu o premisă complet nouă: cum ar fi dacă Dumnezeu ar avea cont pe Facebook? Acțiunea are în centru un bărbat care vine dintr-o familie religioasă și care are un podcast pentru atei. Viața sa este întoarsă pe dos însă în momentul în care o persoană care se autointitulează Dumnezeu îi dă cerere de prietenie pe Facebook. Această persoană caută să îl ghideze către persoane care au nevoie de ajutor. Care este adevărul din spatele contului – Dumnezeu sau o farsă elaborată?

„Romanoffs” e o dramă istorică cu acțiunea în prezent

seriale toamna

Titlul te-ar putea face să crezi că este vorba despre povestea familiei imperiale rusești Romanov. Totuși, este vorba despre oameni din zilele noastre care cred că sunt urmași ai Romanovilor. Serialul pare promițător, dacă ținem cont că vine de la creatorii „Mad Men” și îi are în distribuție pe Aaron Eckhart, Christina Hendricks, Andrew Rannells și Diane Lane.

Dacă vrei să te încâlcești în meandrele unei drame psihologice, încearcă „Maniac”

seriale toamna

După comedia „Superbad” din 2007, actorii Jonah Hill și Emma Stone se reunesc într-o dramă psihologică de neuitat. Serialul urmărește povestea a doi oameni care participă la un experiment medical care promite că tratează problemele psihice. Serialul promite o călătorie întunecată și trippy în interiorul minții umane.

Pentru un „Riverdale” mai întunecat, „The Chilling Adventures of Sabrina” e cheia

seriale toamna

Serialul se bazează pe benzile desenate spinoff de la „Riverdale”. Mai mult, dacă ai văzut serialul „Sabrina the Teenage Witch” din 1996, știi oarecum la ce să te aștepți. Totuși, nici „Riverdale”, nici „Sabrina the Teenage Witch” nu te vor pregăti pentru părțile întunecate ale acestui serial – precum satanismul și canibalismul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Mashable
Etichete: