Oferte eMAG pentru telefoane Android pe care să le ai în toamna asta

Oferte eMAG pentru telefoane Android pe care să le ai în toamna asta

eMAG listează o mulțime de telefoane în magazinul său online. Câteva se remarcă însă și merită să le ai în vedere pentru o achiziție.

Dintre cele mai bune telefoane cu Android, nu toate ar trebui să te intereseze. Trebuie să ai în vedere suportul oferit de producător, termenii de garanție, dar și cât de repede primește actualizări. În acest caz, din oferta eMAG, am ales câteva modele pe care să le urmărești, chiar dacă nu le cumperi acum.

Telefoane foarte bune cu Android de cumpărat de la eMAG

Prima recomandare este un Samsung Galaxy Note 9. Cel mai nou și mai bun smartphone de la sud-coreeni are un ecran foarte bun, cel mai mare, un procesor de ultimă generație și 6 GB de memorie RAM. Ca stocare, ai la dispoziție intern 128 GB. Camera este duală cu senzori de 12 megapixeli. Telefonul poate fi cumpărat de la eMAG.

Poate cea mai bună alegere în perioada asta este un Nokia 7 Plus. E nou, va primi cât de curând și un Android Pie, are 64 GB spațiu de stocare și două camere foto. Totodată, are un design decent și oferă un raport excelent între preț și calitate. Îl găsești în oferta eMAG.

Din China e și un model mai cunoscut și încă decent: Huawei Mate 10 Pro. Cu ecran de 6 inci, memorie RAM de 6 GB și un spațiu de stocare de 128 GB e în zona premium. Mai mult, e rezistent la apă și a venit direct cu Android Oreo. Are și două camere foto. eMAG îl listează cu preț bun.

Samsung Galaxy J6 e un telefon de buget, care vine cu ecran cu raport de aspect 18,5:9, specific noilor smartphone-uri ale companiei. Procesorul Exynos 7878 își face treaba bine, la o frecvență de 1,6 GHz, iar alături de el ai și 3 GB de memorie RAM. Telefonul are cameră foto de 13 megapixeli și filmează Full HD. Display-ul AMOLED e HD, cu diagonala de 5,6 inci. Toate detaliile despre telefon sunt pe site-ul eMAG.

Citește și: