Seagate a pregătit hard disk-ul viitorului. Cum va revoluționa stocarea

Seagate a pregătit hard disk-ul viitorului. Cum va revoluționa stocarea

Securitatea în zone aglomerate trece la următorul nivel cu inteligența artificială. În acest scenariu, hard disk-ul cu AI de la Seagate va avea un impact major.

Care sunt modalitățile în care tehnologia de securitate și supraveghere evoluează nu doar să ne facă viața mai sigură, dar să ne ajute orașele? De asemenea, să funcționeze mai bine, mai curat și să ofere informații care să ne facă viața mai ușoară?

Tehnologia de supraveghere video servește astăzi atât de multe scopuri utile, dincolo de securitatea tradițională. Această tehnologie permite companiilor și altor organizații să adune informații despre modul în care afacerile lor funcționează și să îmbunătățească experiențele clienților, dar și procesele care se află în cadrul companiei.

Avansul tehnologic în ceea ce privește tehnologia de AI (inteligență artificială), dar și îmbunătățirea calității video, ajută retailerii să își înțeleagă mai bine comportamentul consumatorului.

Orașele, pe de altă parte, pot recunoaște modele mai bune de trafic pentru a distrage de la rutele cu trafic, cu accidente și blocaje, precum și pentru a spori eficiența, pentru a îmbunătăți drumurile, a economisi resursele energetice, dar și a reduce poluarea mediului prin eficientizarea gradului de poluare.

Seagate a reușit să ofere soluții de stocare pentru supraveghere la Super Bowl, stocând conținut de la peste 500 de camere din diferite camere 24/7. Conținutul estimat zilnic se ridica la un amețitor 22 TB și era nevoie de stocarea acestuia pe o perioadă de 90 zile. O cantitate video imensă de 2000 TB în care nu era acceptată lipsa nici unui cadru.

Provocările organizațiilor pentru valorificarea datelor și îmbunătățirea securității

Mediile de supraveghere necesită înregistrări fluide, playback și streaming în timp real. Consumatorii care își creează sisteme de supraveghere pentru a-și proteja casele sau întreprinderile mici sau mijlocii au nevoie de sisteme NVR sau DVR proiectate flexibil și cu anumite componente destinate să funcționeze în aceste sisteme. Organizațiile mari au nevoie de sisteme care să susțină zeci de camere fără frame drops.

Hard disk-urile Seagate SkyHawk sunt optimizate tocmai pentru aceste tipuri de medii de supraveghere. Ele sunt concepute pentru a suporta până la 64 de camere fără frame drops și au o performanță, viteză și capacitate fără egal. De asemenea, sunt potrivite pentru sisteme de bay 8+ (NVR sau DVR).

Seagate a lansat recent linia de produse SkyHawk AI. E prima unitate de hard disk AI optimizată pentru cei care doresc să creeze decizii mai rapide și mai inteligente bazate pe aplicații de deep learning. Aceste hard disk-uri optimizate AI nu doar suportă încărcări de supraveghere video, ci și stream-uri AI care au cunoștințe legate de fiecare cadru, pentru aplicații de deep learning.

Seagate SKYHAWK hard disk AI

Inteligența artificială permite ca informațiile să fie găsite cu precizie mai eficientă și a lua decizii mai rapide, mai inteligente.

Cea mai mare provocare cu care se confruntă clienții este modul în care se efectuează proiectarea infrastructurii și susținerea în mod fiabil a cerințelor de supraveghere video. Clienții au nevoie de o stocare de înaltă performanță si având în vedere acest lucru, supravegherea video necesită mai mult decât un hard disk standard PC.

Datele reprezintă cea mai importantă resursă în zilele noastre, iar fiecare cadru în plus va adăuga mai multă valoare produsului și va face diferența pentru un client.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: