21 aug. 2018 | 18:55

Scaunul pliant pe care-l „îmbraci” îți permite să te așezi unde vrei

VIDEO ACTUALITATE

Astride Bionix, o companie de gadgeturi neobișnuite, a creat un scaun pliabil pe care-l poți lua oriunde cu tine pentru că, odată ce l-ai „îmbrăcat”, va fi ca un accesoriu vestimentar.

E imposibil să nu ți se fi întâmplat măcar o dată în viață să mergi pe undeva și să simți la un moment dat nevoia de a te așeza pe un scaun, dar nu ai avut așa ceva în jur și a trebuit să rămâi în picioare.

Scaunul Lex rezolvă această problemă pentru că nu vei mai fi niciodată nevoit să te cari cu un scaun după tine, fie el pliant și extrem de mic. Cel creat de compania Lex îți dă posibilitatea de a-l purta, la propriu, oriunde mergi, fără să-l simți ca pe o povară.

S-ar putea doar ca lumea să se uite după tine ca după urs, dar reprezentanții firmei promit că e cel mai bun scaun conceput vreodată. Deși nu pare prea confortabil din imagini, scaunul este special conceput să te oblige să stai în cea mai corectă și sănătoasă poziție pentru spate și pentru picioare, în care coloana vertebrală și coapsele sunt sunt flexate de 120 de grade.

E mai mult decât un scaun. Face parte din categoria acelor gadgeturi futuriste ultraportabile pe care le poți folosi în orice împrejurare. Scaunul Lex este ideal pentru oricine, indiferent dacă ești navetist, dacă aștepți mult timp mijlocul de transport în comun sau dacă ai un serviciu unde nu prea ai răgazul să stai pe scaun sau să ai unul prin preajmă.

[readmore]

Dispozitivul este ușor de folosit, nu te incomodează la mers sau la alergat și se activează instantaneu odată ce te apleci pentru a te așeza. Brațele respective au un sistem de blocaj foarte eficient și sigur și te menține într-o poziție echilibrată (dacă nu face cineva glume cu tine ca să te împingă pe spate).

Datorită faptului că-l porți la brâu, scaunul Lex nu ar trebui să-ți provoace vreun disconfort, iar dacă trebuie să cari și un ghiozdan, scaunul poate servi ca suport de susținere pentru rucsac pentru a reduce greutatea și presiunea care apasă pe umeri.