Ghiozdanul „plutitor” e cea mai utilă invenție pentru vacanțele tale

Ghiozdanul „plutitor” e cea mai utilă invenție pentru vacanțele tale

Ghiozdanul „plutitor” este soluția ideală atunci când pleci într-o călătorie mai lungă și trebuie să cari cu tine un bagaj voluminos. Acest ghiozdan se mulează pe mișcările tale și-ți permite să cari mult mai multă greutate decât în mod obișnuit.

De câte ori n-ai fost nevoit să alergi cu ghiozdanul în spate, dar era atât de greu și se sălta atât de tare în spinarea ta încât aproape că te dobora la pământ. Rucsacul botezat HoverGlide rezolvă această problemă pentru toți purtătorii de ghiozdane, dar e mai ciudat decât pare la prima vedere.

Acest ghiozdan „plutitor” se deplasează pe o șină în sus și în jos, în funcție de mișcările pe care le faci. Deci este echipat cu un sistem electronic cu senzori de mișcare. Dacă alergi, sari sau chiar dacă mergi încet, HoverGlide se ridică sau coboară în spinarea ta, astfel încât să reducă presiunea pe încheieturi și coloana vertebrală și efortul pe care trebuie să-l faci pentru a căra o greutate mai mare.

Ghiozdanul HoverGlide oferă purtătorului mai mult confort și mai multă rezistență în timpul drumețiilor sau chiar și deplasărilor prin oraș. Indiferent ce ai căra, rucsacul îți dă senzația că, într-adevăr, plutește.

E ca atunci când cineva îți ridică ghiozdanul în timp ce-l porți în spate. Te simți ușurat de o povară, dar când îl lasă, îți presează iar umerii. HoverGlide nu face acest lucru pentru că el se saltă de fiecare datâ când simte tensiune sau anumite mișcări pe verticală ale corpului tău.

[readmore]

Este ideal pentru drumeții, atunci când faci naveta, când faci sport în aer liber sau când mergi în vacanță. Privit din spate, pare că îți creează o iluzie optică. Îți dă impresia că întreaga lume înconjurătoare se mișcă, numai rucsacul stă pe loc.

În realitate însă, ghiozdanul „plutitor” te ajută să cari mult mai multă greutate decât ai putea cu un rucsac obișnuit. Poți căra cu până la 5,5 kilograme mai mult și nici nu simți diferența.

Citește și: