Cum de încă funcționează un iPhone 6s Plus „pescuit” de un scafandru

Un scafandru dă peste multe lucruri și obiecte pe fundul mării, de la cuțite, până la bijuterii. Mai nou poate găsi și iPhone-uri.

Un scafandru, care împărtășește experiențele sale de sub apă pe YouTube, a avut parte de o surpriză, dacă nu plăcută măcar inedită, în timp ce făcea scufundări într-un loc destul de popular pentru o astfel de activitate. El și-a luat după el detectorul de metale și s-a aventurat sub apă, în căutare de comori.

Sub o cascadă, el a găsit câteva monede, un cuțit, ochelari de soare și, surpriză, un iPhone 6s Plus. La o primă vedere s-ar părea că telefonul a fost aruncat de cineva și asta pentru că era sigilat într-o folie plasticată. În mod miraculos, sau nu, ambalajul l-a ținut într-o stare funcțională. Scafandrul a găsit numărul de telefon al proprietarului și l-a contactat să-i înapoieze smartphone-ul. În schimbul gestului său a fost invitat la prânz.

În timp nu orice scufundare te pune față în față cu un iPhone, există numeroase clipuri video pe YouTube în care diverși scafandri sau simpli aventurieri găsesc diverse smartphone-uri, unele încă în stare bună și funcționale. Mai mult de atât, aproape fiecare telefon găsit se întoarce la proprietar.

În orice caz, dacă nu găsești iPhone sau alte telefoane, găsești sigur alte obiecte. De exemplu, cele mai populare obiecte găsite sub apă sunt ochelarii de soare. Sunt ieftin, da, dar sunt gratis, deci e ceva. Plus că e plăcut să găsești chestii.

Aventurile bărbatului care a găsit iPhone-ul pot fi urmărite pe canalul lui de YouTube Man+River, unde arată multe dintre expedițiile sale subacvatice.

Citește și: