Spartan sunt boxerii inteligenți care îți protejează ”bijuteriile familiei”

Spartan sunt boxerii inteligenți care îți protejează ”bijuteriile familiei”

Dacă te temi că ”bijuteriile familiei” ți-ar putea fi afectate de radiații, s-ar putea să ai dreptate. Tocmai de aceea ai nevoie de o pereche de boxeri inteligenți, precum Spartan.

Încă de când telefoanele mobile au devenit suficient de mici încât să le cărăm în buzunare și nu în serviete, au început să apară teoriile conform cărora radiațiile degajate de acestea ar avea un impact negativ asupra testiculelor bărbaților. În cadrul unei cercetări efectuate la Unviersity of Newcastle in Australia, oamenii de știință au ajuns la concluzia că 21 din 27 de experimente arătau că există efecte negative ale radiațiilor asupra spermei.

Un alt studiu, prezentat de iflscience.com, a arătat că, în 47% dintre cazurile analizate, nivelul de spermă al bărbaților a fost afectat de telefoanele mobile din buzunare, deși se crede că nu radiațiile, ci căldura degajată de dispozitive, ar fi responsabilă. Oricum ar fi, dacă ții la ”bijuteriile” tale, o pereche de boxeri inteligenți este ceea ce ai nevoie.

Spartan reprezintă o pereche de boxeri inteligenți, creați din bumbac și fibre de argint. Acest metal prețios acționează precum o cușcă Faraday, care oferă un scut electromagnetic, acesta ținând radiațiile la exterior. Procesul de creație a fost destul de dificil, deoarece integrarea fibrelor de argint cu cele de bumbac a necesitat multe experimente, astfel încât noii boxeri inteligenți să nu fie nici rigizi, dar nici să aibă un grad redus de protecție.

Un alt avantaj al folosirii argintului reprezintă protecția antibacteriană. Materialul oferă de la sine protecție împotriva bacteriilor, astfel încât boxerii să te protejeze pe mai multe planuri. Campania Kickstarter și-a atins deja scopul, acela de a aduna 5000 de euro pentru boxeri, dar încă vă puteți comanda de aici o astfel de pereche.

Citește și: