Primul telefon de la Samsung fără jack pentru căști

Primul telefon de la Samsung fără jack pentru căști

Când vine vorba de smartphone-uri, Samsung W2019 e ceva mai diferit față de telefoanele obișnuite, datorită designului cu clapetă.

De-a lungul ultimului deceniu, producătorii de telefoane care au intrat în segmentul smartphone-urilor au renunțat la dispozitive cu clapetă sau cu șină. Cu toate acestea, poți observa că astfel de designuri încep să revină.

Telefoanele cu șină devin o soluție bună pentru a scăpa de camera din față și pentru a întinde ecranul pe toată suprafața corpului. Telefoanele cu clapetă sunt… telefoane cu clapetă – sunt bune dacă vrei două ecrane fără să fie nevoie să aștepți dispozitivele pliabile, care par că nu merg neapărat în direcția potrivită.

samsung w2019 1

Samsung W2019 este al patrulea telefon din serie. Dacă te uiți la câteva imagini, vei remarca faptul că acesta rămâne destul de gros, așa că dacă ești în căutarea unui smartphone ”slim”, W2019 nu e tocmai cel pe care îl vrei.

Telefonul va fi dotat cu un procesor Snapdragon 845, cel mai performant procesor disponibil pe piață momentan. Dincolo de asta, smartphone-ul va avea două ecrane, de 4,2 inci fiecare. Bateria care le va susține are 3.000 mAh, ceea ce ar putea fi cam puțin pentru specificațiile telefonului.

Camerele nu sunt deloc rele: ai parte de același sistem de camere ca în Galaxy Note 9 sau S9 Plus. Tot de pe aceste telefoane este preluat și butonul Bixby, pe partea stângă a smartphone-ului.

Dispozitivul are port USB-C, dar renunță la jack-ul de căști, fiind primul flagship care face mișcarea asta. E un semn îngrijorător și ar fi indicat ca mutarea să nu fie făcută și pentru alte telefoane.

Prețul telefonului este destul de mare, undeva între 2.000 și 3.000 de dolari, la fel ca în cazul modelelor anterioare. Cel mai probabil, însă, smartphone-ul nu va fi disponibil decât în China.

Sursa: gsmarena.com