Telefoanele anului 2018 cu Snapdragon 845 au ajuns online, din greșeală

Telefoanele anului 2018 cu Snapdragon 845 au ajuns online, din greșeală

Snapdragon 845 va fi procesorul anului 2018 în materie de smartphone-uri de top, iar o listă cu aparatele ce-l vor utiliza a ajuns online.

Qualcomm este cel mai profitabil creator de SoC-uri pentru mobile într-o perioadă în care ne dorim cu toții smartphone-uri de top. Procesorul Snapdragon 835 a fost responsabil de performanța multora dintre cele mai scumpe telefoane din acest an, inclusiv Galaxy Note 8. Pornind de la această premisă, este previzibil faptul că urmașul său va da tonul anul viitor în materie de gadgeturi.

SoC-ul Snapdragon 845 nu a fost anunțat de foarte mult timp, dar producătorii de mobile s-au aliniat deja să-l folosească în smartphone-urile de anul viitor. Există deja o competiție acerbă pentru primul telefon care va ajunge cu el pe piață. Cel mai probabil, va fi vorba de Galaxy S9 și Galaxy S9+.

Trecând peste aparatele previzibile cu Snapdragon 845, o listă surprinzător de amplă cu mobile a fost postată de curând pe Weibo, ca ulterior să fie preluată de GSMArena. În mod evident, aceasta merită percepută cu un grad sporit de reticență, dar nu este deloc exclus să fie adevărată.

Conform listei respective, primele smartphone-uri cu Snapdragon 845 vor ajunge pe piață în luna februarie a anului viitor. Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ vor fi urmate îndeaproape de LG G7 și LG G7 Plus. În aprilie 2018, Xiaomi Mi 7 ar trebui să fie cel mai ieftin smartphone cu respectivul SoC. În același calendar al lansărilor, vârful de gamă al Sony cu Snapdragon 845 figurează ca fiind programat pentru iunie, urmat în septembrie de Galaxy Note 9 și LG G40. Google Pixel 3 ajunge în magazine în octombrie anul viitor.

În teorie, este aproape imposibil să știi ce telefoane vor fi lansate peste aproximativ un an, dar, având în vedere că vorbim de vârfuri de gamă cu cel mai sprinten procesor de mobile din 2018, sunt șanse mari ca estimările să fie corecte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: