Televizorul Samsung cât un perete costă cât o mașină nouă

Televizorul Samsung cât un perete costă cât o mașină nouă
George Stanciu
George Stanciu
09:21 04.10.2018

Samsung a prezentat acum ceva vreme un televizor imens, cât un perete, și cu rezoluție 8K, iar acum au început precomenzile pentru acesta.

Televizorul Q900 de la Samsung ar putea fi cel mai important model pe care l-a creat producătorul până acum. Acesta vine cu rezoluție 8K, unul dintre primele modele de acest fel de pe piață, iar dincolo de asta e impresionantă diagonala ecranului. Are 85 de inci sau 216 centimetri, astfel că e numai bun să-l pui pe perete sau să-l folosești în loc de perete.

Compania a deschis precomenzile pentru televizorul care vine cu procesorul 8K Quantum, dar și cu tehnologie bazată pe inteligență artificială, pentru a face upscaling conținutului către rezoluția 8K.

Noul televizor se laudă și cu o luminozitate maximă de zece ori mai mare decât cea a modelelor clasice UHD, de la Samsung. Alte câteva tehnologii sunt folosite pentru oferirea de imagini de calitate, între care quantum dot. Conform producătorului, calitatea imaginii ar trebui să fie identică cu ceea ce vezi în realitate.

Nici pe partea de audio nu stă rău televizorul, care e capabil să facă analiză automată pentru a optimiza sunetul. Una dintre funcțiile intrigante este Ambient Mode, care permite televizorului să preia tiparul peretelui din spatele acestuia. Astfel, când închizi televizorul, acesta se va face ”invizibil”. Ca alternativă, poți să afișezi diverse imagini pe acesta.

Samsung îți aduce și asistentul personal Bixby pe televizor, probabil la fel de inutil ca pe telefon. Poți folosi comenzi vocale dacă nu știi unde e telecomanda, iar sistemul îți recomandă diverse show-uri TV, în funcție de preferințe.

Dacă vrei să îți cumperi un astfel de televizor, va trebui să plătești 15.000 de dolari la precomandă. Livrările vor lua startul începând cu 28 octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: