Samsung Galaxy S10: ce specificații va avea camera foto

Samsung Galaxy S10: ce specificații va avea camera foto

Samsung Galaxy S10 încă mai are ceva până la lansarea de la începutul lui 2019, dar telefonul se conturează pe zi ce trece, iar astăzi aflăm ceva mai multe despre camere.

Multă vreme, s-a tot vorbit despre numărul de camere pe care urma să le aibă Galaxy S10 și s-a vehiculat că ar fi primul smartphone al companiei care urma să aibă trei camere foto principale.

Pentru că Galaxy A7 a devenit primul smartphone cu camere foto triple, S10 nu mai are o coroană de adjudecat. Totuși, telefonul are cu ce să impresioneze, deoarece camerele foto de pe acesta vor fi cu mult mai performante decât cele de pe A7.

În primul rând, vorbim despre o cameră de 12 megapixeli, cu diafragmă variabilă, de la f/1.5 la f/2.4. Aceasta ar putea fi chiar de tipul super wide-angle.

samsung galaxy s10 camera foto

Dincolo de camera principală, ar urma să avem parte și de un senzor de 16 megapixeli, cu diafragmă de f/1.9 și cu un câmp de vizualizare de 123 de grade. Al treilea senzor va avea 13 megapixeli și o diafragmă de f/2.4.

E a doua oară când această configurație este vehiculată pe internet, dar mai există un nou detaliu. Senzorul wide-angle nu va beneficia de stabilizare optică a imaginii și nici de autofocalizare.

Știm deja că vor fi trei modele de Samsung Galaxy S10. Primul model va fi unul mai accesibil din punct de vedere al prețului și va avea o singură cameră foto. Celelalte două modele vor fi succesoare pentru Galaxy S9, respectiv Galaxy S9 Plus și vor avea cameră dublă, respectiv triplă.

Telefonul ar trebui să fie lansat la începutul lui 2019, însă nu știm exact dacă Samsung va vrea să îl dezvăluie la MWC sau la CES. Evident, există și varianta unei lansări în afara celor două evenimente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: