Samsung aduce o funcție premium pe telefoanele mid-range

Samsung aduce o funcție premium pe telefoanele mid-range

Samsung și-a schimbat strategia în ceea ce privește tehnologiile oferite pe telefoanele pe care le lansează, iar asta nu poate fi decât benefic pentru clienți.

Noile telefoane mid-range propuse de Samsung vor avea funcții preluate de la telefoanele premium și ar putea chiar să aibă întâietate la noutăți. Avem deja exemplul lui A7, care are camere foto triple, iar viitorul ne-ar putea aduce și alte surprize.

Între timp, Samsung lucrează la un nou sistem de încărcare wireless, care să fie introdus pe telefoanele mid-range. Conform unor informații din Coreea de Sud, compania va lansa un nou încărcător wireless cu preț mic, spre finele lui octombrie. Acesta va fi o opțiune de buget, tocmai pentru clienții care își vor cumpăra și un telefon mai ieftin, care beneficiază de această tehnologie.

Astfel, încărcarea oficială e noua funcție care va fi preluată de telefoanele mid-range, de la flagship-uri. Asta presupune că unele dintre modelele din seriile A și J ar putea beneficia de încărcare wireless.

Noul încărcător wireless de la Samsung ar trebui să coste 20.000 de woni, adică vreo 20 de dolari, un preț mult mai mic decât actuala soluție oferită de producător. Cu toate acestea, noul încărcător va avea aceeași capacitate precum cele existente ale companiei și va avea și suport pentru încărcarea wireless rapidă.

Ar putea chiar să aibă același modul de 10 W, precum modelele mai scumpe de încărcătoare. Asta ar însemna că un astfel de încărcător ar fi bun și pentru flagship-uri, iar mai mulți oameni l-ar putea cumpăra.

Strategia companiei de îmbunătățire a mid-range-urilor ar putea funcționa foarte bine, mai ales dacă telefoanele au și prețuri accesibile pentru funcțiile oferite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: